Radnice pořádá Velikonoční online koncert – 4. 4.

Radnice pořádá Velikonoční online koncert – 4. 4.

Rodina Kopeckých v Mníšku naposledy koncertovala v září 2020. Foto: autor

Po úspěchu čtyř online koncertů z konce minulého roku, kterými mníšecká radnice zpříjemnila divákům adventní, vánoční a novoroční čas, zazní z kostela sv. Václava další hudební bonbónek.

Můžete se na něj těšit na Boží Hod Velikonoční v neděli 4. dubna 2021 od 16 hodin. Koncertovat bude rodina Kopeckých z Bratřínova (Ondřej, Veronika, Klára, Barbora, Magdalena, Kristina a Miriam) a zazní housle, violoncello, klarinet, lesní roh, zobcová flétna a zpěv (v různých kombinacích).
Na programu budou skladby barokních velikánů Georga Fridricha Händela, Antonia Vivaldiho a Henryho Purcella, nebude chybět Pohlednice zkomponová Veronikou Kopeckou ani její úpravy lidových písní.
„Letošní Velikonoce proběhnou opět nejspíš za přísných epidemiologických opatření, která nám znemožnují osobní účast na kulturních a společenských akcích. Proto jsme se s farností dohodli, že navážeme na bezvadnou spolupráci z konce loňského roku a uspořádáme další koncert z našeho kostela sv. Václava. Doufáme, že tímto hudebním zážitkem přispějeme k velikonoční atmosféře ve vašich domovech,” přibližuje okolnosti nápadu na uspořádání koncertu starostka Magdalena Davis.

Koncert můžete sledovat v přímém přenosu online na facebookovém profilu města mnisekpodbrdy nebo kanálu Youtube: bit.ly/KoncertyMnisek.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se