První ročník Řiteckého maratonu zve k účasti běžce všeho věku

První ročník Řiteckého maratonu zve k účasti běžce všeho věku

Aktualizace k 5. květnu 2021:

Ahoj běžci,
bohužel musíme oznámit odložení termínu startu Řiteckého maratonu 2021. Nový termín je 19. 6. 2021. Cheme akci uspořádat i jako společenskou, pobavit se, posedět, poslechnout muziku a dát si něco dobrého. Aktuální covidová opatření nebyla dle očekávání rozvolněna a tak musíme termín startu o měsíc odložit.
Je nám to líto, ale máte alespoň čas ještě potrénovat. Aktuálně máme registrováno 77 běžců s cílem 556,6 km, což je úžasné. Sdílejte prosím informaci o odložení mezi své přátele a kohokoliv dalšího zapojte do závodu.
Jirka a Jenda

———————————————————————————————–

V sobotu 15. května 2021 se uskuteční 1. ročník akce pro běžce všeho věku s názvem ŘITECKÝ MARATON.

Jsou připraveny různě dlouhé tratě pro děti (okruh o délce 0,6 km) i dospělé (okruh o délce 5 km) a je jen na vás, kolikrát ho oběhnete.
Nejedná se o závod. Tempo i délku běhu si zvolíte podle sebe.

Startovné na osobu je 100 Kč, děti do 12 let běží zdarma.
Ze zaplaceného startovného bude pořízeno dva až pět košů na diskgolf pro veřejnost v Řitce.
Diskgolf je obdobu klasického golfu – namísto holí a míčků se používají létající talíře (frisbee), místo jamek pak speciální koše.

Organizátoři z SK Sportuj pod Brdy mysleli také na doprovodný program, jehož součástí bude diskgolfový koš a disky na vyzkoušení, golfová akademie od profesionálního trenéra, elektrická motokára pro děti i dospělé. Akce bude končit večerní zábavou s kapelou.

Více informací o Řiteckém maratonu a registrační formulář najdete na webových stránkách SK Sportuj pod Brdy.

Pokud by se akce nemohla uskutečnit z důvodu protiepidemiologických opatření, bude její termín posunut na vhodnější dobu.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se