Vodní kaskáda na sídlišti

Vodní kaskáda na sídlišti

Ilustrační foto, zdroj: Pixabay.com

Poslední květnový týden bylo hlídce mníšecké městské policie oznámeno, že v jednom z bytů na sídlišti protéká voda a nikdo nereaguje na klepání ani bouchání na dveře. Oznamovatel události se bál, že se nájemci bytu něco stalo.

MP vyrazila na místo a skutečně bylo na první pohled vidět, že se děje něco neobvyklého. Z bytu v prvním patře vytékala voda a kaskádou se řítila po schodech až do sklepních prostor. Na výzvy k otevření bytu nikdo nereagoval. Strážníci poté kontaktovali hasiče i záchrannou službu. Po otevření bytu bylo provedeno ohledání prostor bytu s podezřením na úmrtí majitele. To se naštěstí nepotvrdilo a hasiči tak mohli hlídce oznámit, že se v bytě nikdo nenachází.

V bytě bylo 4 cm vody, která stále přibývala. Hasiči zajistili zavření přívodu vody a zavolali servisní firmu, která provedla kompletní uzávěru. Jeden strážník poté hlídal otevřený byt a druhý se vydal hledat dotyčného ve městě. Nájemníka bytu se nakonec podařilo najít a přivézt jej zpět. Byl velice nemile překvapen, jak si asi každý umí představit. Důvodem umělého vodopádu totiž nebyla zapomnětlivost dotyčného, ale havárie přívodu vody do bytu.

Jsme rádi, že se vše podařilo rychle vyřešit a také zabránit větším škodám.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se