Děvčata z BiosFitu zažila v Modřanech medailové žně

Děvčata z BiosFitu zažila v Modřanech medailové žně

Klára Kočová a Eliška Eppingerová získaly zlato

V sobotu 12. června jsme se naposledy v tomto školním roce podívali na závodní plochu.

Velký závod v Modřanech s motem JEDEME DÁL jsme si i přes mnohá bezpečnostní opatření moc užili. I když byly příprava a trénování letošních sestav značně ztíženy nastalou situací, naše skvělé závodnice a úžasní trenéři dělali co bylo v jejich silách, abychom měli s čím závodit, a aby to opravdu stálo za to!

Závodnice Lada Barlová zachycená během závodní sestavy

Na sobotních závodech se ukázalo, že naše píle se vyplatila – všechny naše závodnice předvedly naprosto neskutečné výkony a jejich sestavy uchvacovaly publikum a často celou halu zvedaly ze židlí. Nakonec jsme si po těchto výkonech odvezli několik medailí.
Dařilo se nám nejen v kategoriích týmových skladeb (skladba Čert a Káča – 1. místo), ale také v soutěži jednotlivců. Zde naše Natálka Malkusová vybojovala první místo a naše nejstarší závodnice obsadily krásná místa v první desítce. Aby toho nebylo málo, Klárka Kočová (1. místo) s Eliškou Eppingerovou (2. místo) se podělily o první a druhé místo v soutěžním aerobiku MasterClass (cvičení podle lektora).
Závodit před porotou ve velké hale, s publikem a se vším, co k opravdovým závodům patří, byla pro naše závodnice velká událost a příjemné povzbuzení do dalšího roku. Poslední závod v Modřanech se tak stal jakousi pomyslnou čarou za letošní zvláštní sezonou plnou online tréninků a závodů přes internet, ale i ukázkou neuvěřitelné pracovitosti a trpělivosti. A tak snad za všechny z klubu Biosfit můžu říct: „Stálo to za to!“

Natálie Malkusová obsadila 1. místo

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se