První srpnový badmintonový kemp se dětem líbil

První srpnový badmintonový kemp se dětem líbil

Společná fotografie účastníků kempu. Trenéři klečící a stojící vlevo

Badmintonový kemp v termínu 2.- 6. srpna 2021, první oficiální akce nového spolku ve městě, Badminton Mníšek pod Brdy, z. s., je úspěšně za námi. Zúčastnilo se ho 12 dětí, které si mohly uvnitř Sportovně-relaxačního centra Esmarin vyzkoušet údery ve všech částech kurtu. Trenérský dohled dělali Petr Nejedlý a Tereza Kudrnová.

Nejvíce se dětem líbil páteční den, ve kterém mohly zúročit všechno, co se v týdnu naučily. Dopoledne hrály turnájek o diplomy a drobné ceny. Odpoledne šly na dvě hodiny do bazénu ve wellness.

Do wellness se všechny děti těšily

Děti si též užily středeční den. Dopoledne strávily s fotbalovými trenéry na hřišti, kde se naučily základy fotbalu a hrály různé hry na body s i bez míče. Mezitím 44 mladých fotbalistů, po hodinových skupinkách, vystřídalo badmintonisty na kurtech a vyzkoušeli si badminton. Odpolední trénink absolvovali badmintonisté opět na svém území.

Badmintonový kemp je především o této krásné hře

V úterý dopoledne se děti z badmintonového kempu věnovaly výuce úderů ve střední části kurtu. Odpoledne bylo neméně zajímavé – po zmrzlině následovala procházka v brdských lesích, spojená s návštěvou kostelíku sv. Máří Magdalény na Skalce, ve kterém zrovna probíhala výstava obrazů. Děti se přímo od autora, pana Františka Plzáka, dozvěděly kousek historie Mníšku pod Brdy i kostelíka samotného.
Zbylé dny byly celé věnované tréninku v hale. Děti z pětidenního kempu odcházely se základními znalostmi všech úderů a dobrým pocitem z pohybu.

Důležitou součástí tréninku je strečink

Další badmintonový kemp se uskuteční již za týden v termínu 23. – 27. srpna. Stále zbývá pár volných míst. V případě zájmu o kemp kontaktujte hlavní trenérku Terezu Kudrnovou na e-mailové adrese tereza.kudrnova00@gmail.com nebo telefonicky na: 737 697 396.

Použitá foto: archiv autorky

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se