Starší žáci skončili čtvrtí

Starší žáci skončili čtvrtí

V týmu starších žáků funguje skvělá parta.

O víkendu skončil pro starší žáky FK Mníšek pod Brdy letošní ročník okresního přeboru v kopané.

Pro většinu hráčů to byl velký výkonnostní skok, neboť ještě v předchozí sezóně nastupovali v kategorii mladší žáci, kde platí jiné parametry. Zatímco mladší žáci hrají jen na polovině hřiště, základní sestavu tvoří sedm hráčů v poli a jeden brankář, a jejich utkání trvá 2x 25 minut, starší žáci už hrají na celém hřišti, základní sestavu tvoří 11 hráčů včetně brankáře, a zápas trvá 2x 35 minut.

Tato změna na ně kladla fyzické i herní nároky, které chlapci zvládli skvěle. Z dvanácti týmů se umístili na pěkném čtvrtém místě. Často se stávalo, že zranění hráči, kteří nemohli nastupovat do utkání, povzbuzovali své spoluhráče z tribuny. V týmu funguje skvělá parta, která ctí mušketýrské heslo „jeden za všechny, všichni za jednoho.“

tým starších žáků (chlapci narození v letech 2004-2006) nastupoval ve složení:

1 Tobiáš Junek (brankář)
2 Jan Pšenička
3 Jan Šebek
4 Šimon Rogl
5 Šimon Maška
6 Tomáš Souček
7 Václav Melen
8 Ladislav Járka
9 Tomáš Minařík
10 Jakub Filípek (C)
11 Ondřej Vašina
12 Filip Nejtek
13 Tadeáš Pirich
14 Vojtěch Řehoř
15 Dominik Lacina
16 Jakub Štancl
17 Matěj Kočí
18 Tomáš Erbek
19 Jindřich Šíma (brankář)

Všem jmenovaným hráčům patří velký obdiv, poděkování za předvedené výkony a skvělou reprezentaci FK Mníšek pod Brdy a města Mníšek pod Brdy. Velké poděkování patří i všem rodičům a příbuzným hráčů, kteří po celou sezonu zajišťovali jejich přepravu na tréninky i na mistrovská utkání.

V neposlední řadě patří velké poděkování oběma trenérům Milošovi Hnátnickému a Lubošovi Tomiskovi, kteří díky taktické a herní přípravě při trénincích, dovedli mužstvo k tak skvělému umístění.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se