FK Mníšek mladší přípravka

FK Mníšek mladší přípravka

Můj nejmladší syn Filip dochází již druhým rokem na pravidelné tréninky (dvakrát v týdnu) mladší přípravky FK Mníšek. Má za sebou několik soutěží a turnajů s družstvy okolních obcí a měst. Díky obětavé a vytrvalé práci trenérů s malými fotbalisty se dostavují výsledky, jak ve zlepšení techniky hraní, tak v pravidelném umístění družstva na třetím místě v soutěžích. Posledním velkým úspěchem bylo obsazení třetího místa na turnaji v Králově Dvoře, kde tým mladší přípravky FK Mníšek obsadil třetí místo při účasti patnácti týmů. V současné době plné výpočetní techniky není lehké vypěstovat v mládeži kladný vztah ke sportu. Trenérům se to na mníšeckém fotbalovém stadionu daří! Malí fotbalisté jsou do tréninků zapáleni a dostavují se v hojném počtu, pod vedením trenérů s nadšením a zaujetím trénují a vstřebávají technické a taktické pokyny. Naši trenéři si zaslouží obdiv a velké poděkování za vysilující, nedoceněnou práci nad rámec svých každodenních povinností. Je to nelehká činnost související se získáním kladného vztahu k fotbalu a sportu obecně, se zodpovědností, jak za sportovní výsledky, tak i za získání finančních prostředků na provoz a vybavení pro malé sportovce, reprezentaci fotbalového klubu a v neposlední řadě za reprezentaci města Mníšek pod Brdy.

V dnešní době není lehké zajistit sponzory, kteří by chtěli nezištně přispět, finančně nebo materiálně, na rozvoj sportovních aktivit našich malých fotbalistů.

Pokud máte možnost a chcete podpořit malé fotbalisty, obraťte se na Bc. Miloše Gruntoráda, milos.gruntorad@volny.cz, 603 533 797, kterému také patří obdiv a velké poděkování za přístup a organizačně technické zajištění chodu obou mužstev mladších přípravek.

Děkuji tímto trenérům a všem, co se podílejí na chodu mladší přípravky FK Mníšek za celoroční, nadmíru zodpovědnou a obětavou práci s našimi malými fotbalisty. Do dalších ročníků a turnajů přeji hodně síly, trpělivosti a příznivých sportovních výsledků!

Převzato ze Zpravodaje městečka pod Skalkou č. 251-2

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se