S našimi hokejisty se musí počítat

S našimi hokejisty se musí počítat

S hokejovým týmem Mníšku pod Brdy, dlouholetým tradičním účastníkem meziokresního přeboru ledního hokeje ČSLH, se v posledních letech opět musí počítat jako se silným soupeřem.

Poté co v sezoně 2013-14 získal partnerskou záštitu největšího českého projektu pro amatérské a hobby hokejisty HokejoveTreninky.cz vedeného bývalým reprezentantem Martinem Maškarincem, získali hráči možnost trénovat pod vedením hokejových legend a zvýšit si tak svoji výkonnost, bez které by nemohli uspět ve stále se zvyšující kvalitě soutěže sdružující hokejové týmy z okresů Rakovník, Kladno, Praha-západ, Beroun a Příbram. Rovněž se podařilo mužstvo dobře doplnit kvalitními hráči a celou sezonu se v kabině držela dobrá atmosféra nezbytná pro úspěšnou reprezentaci domovského města Mníšku pod Brdy.

Zatímco v dřívějších letech se mužstvo pohybovalo převážně na chvostu tabulky, poslední sezonu skončilo na 6.místě a herně řádně potrápilo i ta nejlepší mužstva. Například dobře rozehraný zápas s vicemistrem z Obecnice prohrálo nešťastně na Příbrami až v posledních sekundách utkání, byť většinu zápasu vedlo. Nutno vyzdvihnout, že mužstvo HT Mníšek se stalo druhým nejlépe střílejícím účastníkem soutěže a jediné se Spartakem Žebrák překročilo hranici 100 vstřelených gólů (106). Zlepšit se tak na příští sezonu bude muset obranná hra mužstva, která neumožnila lepší postavení v tabulce.

Svoji kvalitu potvrdilo mužstvo na závěrečném turnaji OSLH v Černošicích, kde skončilo druhé a nechalo za sebou i rivaly z Černošic a Solopisk, ze kterého pochází i fotografie ze začátku článku.

Tímto zvu na sledování hry mníšeckého hokeje i v další sezoně, podrobnější informace o průběhu soutěže naleznete na http://vysledky.lidovky.cz/soutez.php?id_soutez=10639

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se