Dostáváme se do formy. V lednu se mohou přidat další

Dostáváme se do formy. V lednu se mohou přidat další

Připojte se k naší výzvě za hezčí já. Přijďte si zacvičit, přitom sledovat svůj cíl a sdílet svoji cestu k němu spolu s ostatními.

V listopadu se 12 odvážných žen nechalo zvážit a změřit v problematických partiích. Daly si výzvu, každá svoji. Některá chce shodit kilogramy nabrané během těhotenství nebo rodičovské dovolené, kdy jim péče o děti vzala tolik času, že už neměly chvíli samy pro sebe. Některé dámy chtějí postavu zformovat, zpevnit, dostat do dobré formy. Proto jsme neměřily jen váhu, která často není správným ukazatelem, ale také obvody kolem pasu, boků a přes stehna.

Vše jsme zapsaly, uložily a teď se všechny společně snažíme a vzájemně podporujeme, abychom dosáhly našich cílů.

Chcete se přidat? Podívejte se na www.cvicenibezchyby.cz a vyberte si cvičení, které Vám nejlépe vyhovuje. My víme, že cvičení jednou týdně nezachrání vše, ale je to začátek! Na lekcích najdete, samozřejmě kromě cvičení, spoustu žen s velkou motivací dostat se do formy, ale také velkou inspiraci pro sebe! Když to dokážou druzí, dokážu to taky.

První vlna výzvy začala koncem listopadu, začátkem ledna se můžete přidat i vy další. Přijďte se nechat změřit a zvážit a hlavně mít společnou motivaci, společný cíl. Hezké tělo.

Cvičení

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se