Den země nabídne program pro každého

Den země nabídne program pro každého

DEN ZEMĚ 2018 proběhne v neděli 22. 4. 2018 v prostorách areálu UVR Mníšek pod Brdy a. s. Nabídne řadu témat ze světa ekologie a technologií věnujících se ekologii. Přednostně cílí na děti a jejich rodiče. Kreativní pojetí celého projektu je věnováno vědecké formě: téma roku 2018 jsou malí zvídaví KOUMÁCI.

„Celodenní program jsme sestavovali tak, aby se ve věku 0 – 100 let rozhodně nikdo nenudil!“ říká ředitel společnosti Zdeněk Hlinský. Akce nabídne přes 25 různorodých vystavovatelů (PET MAT Vám mimo jiné předvede i 3D tisk z recyklátu PET), dále WORKSHOPY plné receptů na zkvalitnění Vašich životů – BASE Jumping – vysoce ekologický sport plný adrenalinu – sport pro šílence nebo hrdiny? Nutno vidět! Na Workshopu Second Change Vám mladý a nadějný designer Max Schrőder (18) předvede snowboardy, které navrhuje a vyrábí z 80 % z odpadu. Ještě mladší a hezčí Šárka Beránková (13) Vám na svém stánku ukáže, jak si vyrobit domácí kosmetiku (bomby do koupele, pleťový peeling, osvěžující krém na nohy). SG GEOTECHNIKA přiveze svoje drony a nafotí nás pěkně ze vzduchu.

Program Vám osvěží znalosti, ale hlavně dodá nové ekologické nápady! A k tomu všemu ještě přijede skupina MIRAI, prostě když nemůžeš… přidej víc
Vše podstatné k akci naleznete na http://www.uvr.cz/den-zeme/

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se