Mníšečtí hokejisti hráli česko-slovenské mistrovství

Mníšečtí hokejisti hráli česko-slovenské mistrovství

HT Mníšek pod Brdy si zahrál také v zahraničí. Momentálně válčí s týmy z krajské soutěže.

Mníšečtí hokejisti se zúčastnili česko – slovenského mistrovství amatérského hokeje v Trenčíně. Ve skupině A měli za soupeře týmy Kežmaroku, Olomouce, Trenčína a Petřvaldu. Nakonec skončili na krásném čtvrtém místě.

Po náročné cestě se muselo mužstvo soustředit na utkání s Olomoucí. Ta potvrdila roli favorita a porazila Mníšek 4:0. Utkání se hrálo na 2×20 minut čistého času a bezkontaktně. To dělalo některým hráčům potíže. Museli se vybičovat k ještě větším výkonům, než jsou zvyklí z poslední sezony.

V sobotu čekal mníšecký tým hrající pod názvem hokejovetreninky.cz ještě náročnější program. Sehrál čtyři utkání, ve kterých dokázal třikrát vyhrát a dostat se do čela tabulky. To týmu zajistilo postup do čtvrtfinále, kde porazil Drinkem Barons. Nedělní zápas byl hodně náročný po fyzické stránce a důležité utkání mníšečtí hráči prohráli 1:9 s favoritem turnaje.  Pak ho ještě čekalo utkání s týmem Hobbíci Náměšť nad Oslavou. To bylo dlouho vyrovnané a mníšečtí se prali o výsledek jako lvi. Nakonec ale zvítězila větší odhodlanost soupeře. Celo turnajovým vítězem se stal podle očekávání tým Olomouce.

Roman Procházka
HT Mníšek a zastupitel

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se