Spoustu zábavy i pohybu provázelo otevření nové školky

Spoustu zábavy i pohybu provázelo otevření nové školky

První červen už tradičně patří dětem. Je tomu tak po celém světě a je tak trochu symbolické, že otevření nové školky Neposedný tygřík proběhlo právě tento den. Pro mě jako ředitelku školky, i pro celý náš team to byl krásný okamžik, kdy jsme mohli vidět, co vše se nám podařilo vytvořit a užít si dopoledne společně s dětmi i rodiči.

Otevření školky se zúčastnili starosta našeho města Petr Digrin a místostarostka Daniela Páterová. Začalo zdoláním plachty, kterou děti musely protrhnout, aby se mohly podívat na nové hračky, které na ně čekaly. Následoval slavnostní přípitek i samotný dort.

Pod plachtou byly ukryté hračky.

Byli jsme moc rádi, že se do celého dne zapojili rodiče, protože každý přinesl něco dobrého na ochutnání. Symbolicky jsme zasadili květiny, které nám nyní zdobí školku a děti se budou učit o ně pečovat. Program vyvrcholil vystoupením kouzelníka, který udělal zvířátka z balónků a plno dětských očí zářilo štěstím, když se učily kouzlit. A dobře se bavili i rodiče.

Společně jsme zasadili květiny, o které budeme ve školce pečovat.

Neposedný tygřík je pohybová školka a my se proto snažíme děti vést k přirozeném vztahu k pohybu, k tomu, aby se naučily být jako jeden team, měly podporu a povzbuzení ve všech aktivitách a učily se formou hry a zážitků. Proto jsme na závěr rozhýbali boky, krásně si zatančili a vyzkoušeli si pár aktivit s motorickým padákem.

Neposedný tygřík všechny děti rozhýbe.

Celý den jsme si moc užili a věříme, že u nás budou malí tygříci moc šťastní a spokojení. Dveře máme otevřené i pro všechny z našeho okolí, protože školka pořádá plno vzdělávacích akcí pro rodiče. V červenci a srpnu máme ještě pár volných míst na letní školku a od září budou v prostorách probíhat kroužky pro děti, podrobnější informace naleznete na www.neposednytygrik.cz
Budeme se na všechny moc těšit.

Lucie Ruterlová, ředitelka školky Neposedný tygřík

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se