Osmičkový rok je zlomový i pro školu

Osmičkový rok je zlomový i pro školu

V historii republiky hrály některé osmičkové roky zásadní roli. Rok 2018 je zásadní i pro Základní školu Komenského 420.

Michaela Pažoutová
ředitelka školy

Přelomovým okamžikem, který přinesl rok 2018 pro Mníšek pod Brdy a pro naši základní školu, je fakt, že odstartovala stavba dlouho očekávaného Pavilonu.  Byli bychom velice rádi, pokud bychom již další září mohli v nové budově přivítat budoucí prvňáčky
a samozřejmě i přesunout ty stávající z dočasně pronajatých prostor.

Co nového přinese školní rok 2018/2019?

Škola bude mít novou podobu webových stránek, vznikne nová koncepce školy, která se rodila více než rok a spolupracovali na ní všichni zaměstnanci. Představíme ji také veřejnosti a vyvěsíme na našich webových stránkách.

Nesmíme zapomenout na novinku ve školní jídelně, kde chceme od září 2018 vyzkoušet vaření bezlepkové diety. Bude to sice náročné a nákladné, ale dětí s celiakií stále přibývá, proto se domníváme, že je tato dieta již nutností.

Chtěla bych všem rodičům našich žáků zdůraznit, že naše škola je tu pro vás a vaše děti. Chceme s vámi komunikovat a chceme být otevřeni všem konstruktivním připomínkám. Oceníme, když s námi budete spolupracovat a povedeme děti společně.

(Článek v nezkrácené podobě vyjde v říjnovém tištěném Zpravodaji již tento pátek)

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se