Už několik žen ve městě vystrašil onanující muž

Už několik žen ve městě vystrašil onanující muž

foto: Petr Marhoul

V Mníšku se pohybuje muž, který se ukájí před ženami na veřejných místech. Na případy z posledních dnů upozornilo už šest z nich.

Muže, který se před nimi obnažoval a ukájel, ženy potkaly v různých hodinách během dne na různých místech (například v blízkosti průchodu pod dálnicí směrem na Rymaně, nebo nedaleko autobusové zastávky u hlavní silnice), a dokonce i nedaleko základní školy. Jedna z nich událost ohlásila na čísle 158 a obrátila se také na redakci Zpravodaje.  Muže popsala jako zhruba 45letého, nepříliš vysokého, silnější postavy, který měl na sobě tmavou sportovní bundu s výrazně barevnými prvky.

Obvodní oddělení republikové policie v Mníšku potvrzuje, že oznámení přijalo. Policisté ho prověřují a vyzývají občany, aby jim oznámili, pokud se stanou svědky takového jednání.

„Doporučujeme občanům, aby v takovém případě volali přímo na služební mobil číslo 725 885 672, protože to umožní policistům být na místě dříve, než při volání na linku 158. Zároveň žádáme, aby se lidé zaměřili na co nejpodrobnější popis pachatele tohoto jednání,“ uvádí k tomu praporčík Martin Strnad.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se