Do Mníšku přijedou stand-up komici

Do Mníšku přijedou stand-up komici

Do Mníšku přijedou čtyři snad-up komici.

V pátek 12. července se od 20 hodin uskuteční v areálu Hostince u Káji Maříka pořad NA STOJÁKA.

Do Mníšku přijedou čtyři stan-dup komici: Richard Nedvěd, Petr „Nasty“ Cerha, Dominik Heřman Lev a Nela Berg (Open Mic).

Richard Nedvěd
Kouzelník, komik, trapnomág, břichomluvec. Od každého něco. Začínal vystupovat v pořadu „Na stojáka“ kabelové televize HBO, později finalista soutěže „Česko Slovensko má talent“. Nyní baví publikum svou trapnomagií po celé ČR i SK. Podle jeho slov, nabídky – kouzlit v Las Vegas, předem odmítá, jelikož dobře ví, že mu žádné nechodí.

Petr „Nasty“ Cerha
V 16 letech se mě chytnul beatbox, a od té doby ho s sebou nosím zmuchlaný v puse. Pracuji jako moderator na Evropě 2, a jestli už tam v tento okamžik nejsem, tak mě vyhodili.  Mám rád usměvavé lidi, protože se smějou, i když druzí jsou trapní. To mi usnadňuje práci.

Dominik Heřman Lev
Začínal na prknech Divadla U Hasičů v pořadu „Hezky česky aneb jak se nám žije“. Tento satirický kabaret vznikl pod vedením Jiřího S. Richtera v roce 2005 a vydržel dvě celé sezóny. Od roku 2007 účinkování v pořadu Na Stojáka.
Producent své vlastní, v současnosti jediné pravidelné profesionální anglické stand up scény v České republice – Crown Comedy Club. Největší produkcí byla vystoupení Michaela Winslowa a britské superstar Jimmyho Carra.
V roce 2012 opustil nadobro pohodlí zaměstnání v telekomunikační firmě a věnuje se naplno vystupování v žánru Stand up comedy, moderování a produkci. Je autor námětů a příležitostný scénárista.

Nela Berg
Aktuálně nejmladší komička v ČR. Dělá si srandu z puberťáků a svého otce. Jedno je pro ni lehčí než druhé.

Vstupenky v ceně 250 Kč si můžete koupit na www.ticketportal.cz

Pro více informací volejte 727 818 398.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se