Zveme vás na zážitkový workshop Koňská dávka vědy pro děti

Zveme vás na zážitkový workshop Koňská dávka vědy pro děti

Ilustrační foto, zdroj: autorka článku

Středisko hipoterapie a jezdecké turistiky Kamenitý vrch, z. s. ve spolupráci se Spolkem Brdský šikula, klub Mladý vědec pořádá pro děti odpoledne s koňmi a zábavnými vědeckými experimenty.

Program Koňská dávka vědy pro děti je určený pro děti od sedmi let. Děti se budou hravou formou učit pečovat o koně a ovládat koně ze země i ze sedla.
V rámci programu budou dále připraveny zábavné výukové aktivity pod vedením Ing. Anny Čiskové. Formou jednoduchých vědeckých pokusů pomůžeme dětem nenuceně pochopit chemické a fyzikální jevy a zákonitosti, které se kolem nás v přírodě běžně vyskytují.

Akce se koná v pátek 16. srpna od 16:00 do 18:00 ve Středisku hipoterapie a jezdecké turistiky Kamenitý vrch v obci Černolice.
Cena programu je 300 Kč za dítě. Rodiče jsou v případě zájmu při vědeckých i koňských aktivitách také vítáni.

Kapacita míst na akci Koňská dávka vědy pro děti je omezená, pro další informace a závaznou rezervaci účasti využijte email info@kamenityvrch.cz nebo tel.: 776 643 102.
Stránka akce na facebooku: https://www.facebook.com/events/345212136371026/

Spolek Brdský šikula je dobrovolným a neziskovým svazkem dětí, mládeže a dospělých, v němž se „spolčili“ zastánci ochrany přírody, ekologie a farmaření, dále nadšenci pro práci s dětmi v rámci výtvarných dílen, organizování různých společenských i sportovních akcí pro děti, i zájemci činnosti jak přispět k nenucenému objevování vědy, a to formou zábavných pokusů z různých oblastí vědy a techniky.

Nezisková organizace Kamenitý vrch, z. s. vznikla za účelem poskytování hiporehabilitace a dalších smysluplných aktivit dětem i dospělým se zdravotním znevýhodněním a jejich rodinám. Kromě hiporehabilitace nabízí spolek také zážitkové workshopy a výukové programy pro děti i dospělé.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se