Mníšečtí karatisté hodnotí uplynulou sezonu

Mníšečtí karatisté hodnotí uplynulou sezonu

Mníšecký klub karate dbá na výchovu mladé generace. Foto: archiv autorky článku

Přicházejí krásné letní měsíce, na které se již všichni dlouho těšíme. Jistě při nich načerpáme plno energie na celý další školní rok.

Uplynulý školní rok byl ve své druhé polovině pro nás pro všechny velmi náročný, ale zvládli jsme jej v rámci možností nejlépe, jak jsme jen mohli. I proto si minulý školní rok zaslouží krátké ohlédnutí a zhodnocení.

A jak to u nás v klubu karate SK KAMIWAZA KARATE vypadalo?
V první polovině školního roku jsme všichni pilně trénovali a připravovali se na vrchol závodního období, který představují krajské soutěže, národní poháry a především mistrovství ČR. Věnovali jsme se také přípravě začínajících či mírně pokročilých karatistů na soutěže, které pro ně speciálně pořádáme. Všichni jsme ze sebe vydali maximum energie a jsme si jisti, že v tom budeme nadále pokračovat.
Úspěšný start do druhé poloviny školního roku byl bohužel zabržděn příchozí epidemií, která nás vyhnala z tělocvičen, ale ani to nám nezabránilo trénovat v době karantény alespoň doma.
Opět se tak ukázala krása karate, které je prostorově nenáročné a cvičit jej může opravdu každý. Naši trenéři se snažili poskytnout všem členům maximální možnou náhradu v podobě pravidelných videotréninků, které často dokázaly přimět k pohybu celou rodinu a těšily se tak velké popularitě. I pro nás byla velmi důležitá pozitivní zpětná vazba, za kterou děkujeme.

Přes léto se můžeme všichni těšit na tradiční letní soustředění a příměstský tábor, kde si pravidelně užíváme společná setkání napříč všemi lokalitami, spousty tréninků a celotáborových her.
S příchodem nového školního roku se můžeme těšit na novinku v podobě podzimního soustředění a dále na všechny tradiční akce. Letos budeme pořádat vrcholnou soutěž – Mistrovství ČR Karate pro mládež.
Pokud máte zájem podpořit své dítě v pohybové aktivitě, pak můžete navštívit webové stránky SK KAMIWAZA KARATE, kde bude již brzy zveřejněn rozpis tréninků, které budou probíhat od září 2020.
Už se na vás všechny velmi těšíme a přejeme za celý tým krásné prázdniny.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se