Rozloučení s létem proběhne v Rymani i letos

Rozloučení s létem proběhne v Rymani i letos

Ani letos nebudou chybět ukázky práce hasičů. Foto: archiv autora

Je mi velkým potěšením vás jménem rymaňských chovatelů srdečně pozvat na výstavu drobných i větších zvířat, která se bude konat v sobotu 22.8. 2020 na místním obecním hřišti (cestu na hřiště přehledně označíme šipkami).

Díky bohatému doprovodnému programu, se tato událost v průběhu posledních let stala jedinou větší sousedskou akcí konanou v této části Mníšku. Neváhejte k nám proto zavítat.
I tentokrát připravíme společně s dobrovolnými hasiči a fotbalisty bohatý program pro děti i rodiče. Na co konkrétně se můžete těšit, včas upřesníme na sociálních sítích a prostřednictvím tištěných plakátů, které budou vyvěšeny na obvyklých místech. Nedávná nelehká situace nám plánování doprovodného programu značně zkomplikovala.
Je však stoprocentně jisté, že výstavu znovu obohatíme o expozici oveček, koziček, morčátek či jiných zvířátek od mladých chovatelů. V sobotu se děti budou moci svézt na koni a nebude chybět ani již tradiční ukázka králičího hopu. Zajímavá jistě bude i prezentace poznatků zkušeného místního včelaře, pěstitele kaktusů a sedláka. Jako každý rok bude možné během výstavy zakoupit chovná zvířata, domácí med či kaktusy. Přichystáme pro Vás také chutné občerstvení a u dětí tolik oblíbenou tombolu.
Akce se bude konat za finančního přispění města Mníšku pod Brdy a pod záštitou paní starostky Magdaleny Davis.
Těšíme se na Vás v příjemném domácím prostředí a na shledanou v Rymani!

Diváci se mohou těšit také na ukázky králičích dovedností. Foto: archiv autora

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se