Malé „Vlčačky“ si doběhly pro medaile

Malé „Vlčačky“ si doběhly pro medaile

Natálka Vlčková zlatá.

Ke konci roku založený nový sportovní klub SK Vlčáci Mníšek pod Brdy se 3. února zúčastnil svého prvního běžeckého závodu v letošním roce a hned úspěšně. Natálie Vlčková v kategorii závodnic 9-10 let zvítězila a Natálie Pixová v kategorii 7-8 let brala bronzovou medaili.

Závod ze seriálu zimních běhů, Winter ran v Českých Budějovicích, se běžel v sobotu 3. února 2018 v Českých Budějovicích. Natálka Pixová si doběhla pro třetí místo ´čtvrtce´ (400 m) a Natálka Vlčková pro zlato na ´půlce´ (800 m).

 

Natálka Pixová bronzová

„Obě závodnice stály na stupních vítězů už dříve v Brdském poháru, a tak jsme chtěli změřit síly i jiném kraji. Holky se prosadily v konkurenci klubů z podstatně větších měst, jako byl Strakonice, Písek nebo České Budějovice. Už krátce po startu byly obě na prvním místě, na závod byly patřičně natěšené, protože to byl jejich první závod v novém roce. V cíli měly ohromnou radost, že potvrdily formu z loňského roku a nezklamaly své fanoušky, kteří jim celý loňský rok drželi palce,“ popsal povedený závod zakladatel mníšeckého sportovního klubu Petr Vlček.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se