Vítězka Brdského kosa má profesionální nahrávku

Vítězka Brdského kosa má profesionální nahrávku

Aneta Kalertová poprvé nahrávala v profi studiu.

Aneta Kalertová si zazpívala v hudebním studiu. Tuto možnost získala, stejně jako vítězové ostatních soutěžních kategorií, jako jednu z cen v letošním ročníku pěvecké soutěže Brdský kos. Spolu s Bětkou Romovou, která soutěžila mezi mladšími dětmi, v ní jako jediné reprezentovaly Mníšek pod Brdy.

„V nahrávacím studiu jsem byla poprvé v životě a bylo to skvělé. Pro mne to je určitě nejhodnotnější dárek, který jsem za vítězství mohla dostat. Zpívalo se mi skvěle a jsem ráda, že jsem si mohla vyzkoušet, jak to ve studiu chodí a jak takové nahrávání vypadá,“ řekla třináctiletá Aneta Kalertová, když si vyzkoušela, co obnáší udělat si profesionální nahrávku. Tuto možnost získala jako vítězka v kategorii zpěváků od 12 do 15 let v letošním Brdském kosovi.

Vítězství v soutěži je pro mne obrovský úspěch a další krok na mojí pěvecké cestě. V budoucnu bych si přála vystupovat před lidmi v nějakém muzikálu, protože mě baví kromě zpěvu i herectví a tanec. Ráda bych jednou studovala na konzervatoři obor muzikálové herectví,“ svěřila se nám se svým snem.

Aneta začala v šesti letech chodit do pěveckého sboru na základní škole v Mníšku. V druhé třídě nastoupila do přípravky ZUŠ Řevnice v Mníšku pod Brdy na sólový zpěv, kde letos pokračovala už šestým rokem. Vítězství v Brdském kosovi považuje za obrovský úspěch a další krok na své pěvecké cestě. Prozradila také, že svůj hudební talent zdědila po rodičích, o kterých říká, že mají hudební sluch a že její pěvecké aktivity podporují.

 Vítězku Brdského kosa v kategorii 12-15 let si můžete sami poslechnout na koncertě v rámci červencové Skalecké pouti. „Těším se na to, i když se trošku bojím, že před tolika diváky budu mít trému,“ řekla Aneta.

Hudební studio Mníšek

 Jak v Hudebním studiu Mníšek natáčela písničku „At Last“, se kterou v Brdském kosovi vyhrála, si můžete prohlédnout v přiloženém videu.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se