Mníšecká pošta otevřela specializovanou přepážku

Mníšecká pošta otevřela specializovanou přepážku

Slavnostní otevření nové přepážky s diskrétní zónou na mníšecké poště.

Bankovní služby v diskrétní zóně. Tuto novinku obyvatelům města přináší aktuální otevření oddělené přepážky na zdejší poště.

„Dělali jsme to pro obyvatele Mníšku a přeji jim, i týmu zdejší pobočky, aby se sem zákazníci rádi vraceli,“ řekla Hana Tmejová, ředitelka pobočkové sítě České pošty při pondělním slavnostním otevření nové bankovní a poštovní přepážky.

Specializovaná  přepážka je nově lidem k dispozici v případě založení bankovních
a pojišťovacích produktů skupiny ČSOB a poskytne k nim i potřebný servis.  „Řada lidí v Mníšku tyto služby využívá a věříme, že novou službu ocení zejména ti, kteří nemají přístup k internetovému bankovnictví. V diskrétní zóně se můžou posadit a v klidu vyřídit své požadavky,“ zmínil Ivan Sutnar, vedoucí řídící pošty a dodal, že v případě potřeby bankovní přepážka může odlehčit i těm ostatním, poštovním.

Také starosta Petr Digrin věří, že lidé novou službu ocení. „Myslím, že to přivítají především starší občané, kteří využívají služby poštovní spořitelny. Často se mě totiž ptali na možnost bankovních služeb na poště,“ uvedl starosta přítomný u slavnostního otevření. Tuto událost zpestřily svým krátkým vystoupením s písničkami a básničkami děti z Mateřské školky 9. května.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se