Těšíme se na tradiční Týden knihoven

Těšíme se na tradiční Týden knihoven

Mníšecká knihovna se nachází na adrese Komenského 413.

!Změna čtvrtečního programu v knihovně!
Omlouváme se všem, kteří se chtěli účastnit zítřejší (3.10.) čajové degustace. Bohužel paní čajovnice onemocněla a nemůže k nám přijet.

Máme však pro Vás vymyšlený náhradní program.
Nejsme tak šikovné jako jiní čajovníci, ale připravíme Vám čaj DATA MASALA, který je vhodný pro popíjení při sychravém počasí.

Rády Vám připravíme i sypaný, zelený, černý a ovocný čaj. Přijďte tedy ochutnat, k tomu si půjčte nějakou hezkou knihu a klidně si v knihovně zůstaňte číst.
Děkujeme za pochopení a těšíme se!

—————————————————————————————–

Letošní „Týden knihoven“ bude probíhat od 30. září do 4. října 2019. Rádi vás necháme nahlédnout do všech zákoutí naší knihovny a také jsme si pro vás připravily malý doprovodný program.

UPCYKLUJ, UPCYKLUJTE, UPCYKLUJEME
V pondělí 30. září od 15 hodin se u nás v dětském oddělení bude konat UPCYKLING. Budeme recyklovat stará trička a vyrobíme si z nich krásné nové nákupní tašky. S sebou si přineste staré tričko, bez toho to nejde.
Kapacita je omezena. Přihlásit se můžete v knihovně nebo na emailu knihovna@mnisek.cz či telefonicky na 318 592 552.

PODZIMNÍ ČAJOVÁNÍ
Ve čtvrtek 3. října bude probíhat ČAJOVÁNÍ, na kterém si budeme povídat (nejen) o čajích a některé z nich také ochutnáme. Čas bude ještě upřesněn, sledujte naše webové stránky Knihovna Mníšek nebo facebookový profil.

Vstupné dobrovolné.

Těšíme se na setkání s Vámi!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se