Večer v Pavilonu osvěží dvě ženy NA ÚTĚKU

Večer v Pavilonu osvěží dvě ženy NA ÚTĚKU

Sobotní večer (23.11.) zpříjemní komedie NA ÚTĚKU v podání DS Křoví. Foto: archív DS Křoví

V sobotu 23. listopadu 2019 přivítá velký sál mníšeckého Pavilonu Divadelní společnost Křoví, která tu od 19:30 hodin předvede komedii NA ÚTĚKU.

DS Křoví:  Pierre Palmade, Christophe Duthuron- Na útěku

Jízda životem dvou žen, z nichž jedna utíká z domova důchodců a druhá od rodiny a potkají se na stopu je plná humoru, hořkosti i životních zkušeností. Roli starší Claude hraje Věra Hanešková z Líšnice, která ji s láskou a radostí hraje již podruhé v této naší obnovené premiéře. Mníšečtí si ji pamatují z krámku, který léta měla tam, co je dnes Malý Mnich. Margot tentokrát hraje Milada Čechová, která v Křoví hostuje. Mnoho let bydlela se svým mužem“milionářem“ v Klínci. To ještě její muž a skvělý herec netušil, jakou má ve své ženě konkurenciJ.

Milada Čechová hraje Margot, která je lehce upjatá, životem unavená matka a manželka. Čerstvá vdova Claude je svěží dáma v letech s originálními nápady a humorem. Z původního dohadování o první zastavené auto se zrodí nápad svézt se společně a posléze i společná dobrodružství. A začíná dámská jízda životem:
sledujeme je na farmě u dobrého sedláka Luciena, na hřbitově nad hrobem Claudiny kamarádky Josefíny, v cizím domě, kam se uchýlí hledajíce střechu nad hlavou, ve vězení, kam je dostanou rozladění majitelé, i v den rozloučení, který u dvou kamarádek, kterými se obě ženy zatím staly, vlastně žádným loučením není. Při této velké  dobrodružné cestě začíná být čím dál tím jasnější, že i cesta může být někdy cílem, zvlášť když je takové zjištění spojeno s poznáním, že po žádné cestě člověk nakonec nemusí jít sám.

Vstupné: 100 Kč
Vstupenky jsou k dispozici v předprodejích: na pokladně MěÚ, v kavárnách Malý Mnich a Patina House

V sobotu 23. listopadu 2019 zahraje DS Křoví ve velkém sálu Pavilonu od 15:00 pohádku KRÁLOVNA KOLOBĚŽKA I.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se