Aerobičky z BiosFitu letos vybojovaly 21 zlatých medailí

Aerobičky z BiosFitu letos vybojovaly 21 zlatých medailí

Z letního soustředění na Monínci.

Loučíme se s uplynulým rokem, který byl pro náš spolek rokem skvělých zážitků a sportovních výzev. Jsem ráda, že se nám již tradičně podařilo otevřít mnoho sportovních kroužků pro holky i kluky, závodní aerobik pro děti a pestrou nabídku cvičebních lekcí pro dospělé.

Medailové úspěchy děvčat
S dětmi ze závodního oddílu jsme společně objeli jednadvacet závodů konaných ve dvanácti městech. Holky vybojovaly 21 zlatých, 19 stříbrných a 14 bronzových medailí, staly se vícemistryněmi republiky v kategorii show a velkým úspěchem bylo vítězství Natálky Malkusové v celorepublikovém finále. Pro všechny naše děti jsme uspořádali čtyři tématické týdny, které zpestřily tradiční tréninky.  Vyrazili jsme na zimní i letní sportovní soustředění na Monínec a během studených podzimních dní zahřívali svaly na podzimních soustředěních v domácím prostředí mníšecké tělocvičny. Vyrazili jsme tužit kolektiv nejen maminek, ale i tatínků na Šumavu a čistě ženský víkend se cvičením uspořádala trenérka Martina Štufková.

Medailí si z různých závodů konaných po celé ČR přivezla děvčata téměř 50.

Pořádání vlastních sportovních závodů
Díky velké pomoci trenérů a dobrovolníku se nám podařilo uspořádat spoustu krásných akcí nejen pro děti, ale i dospělé. Zahajovací akcí celého roku byl ples našeho spolku, kde jsme měli šanci vidět se jinak než v teplákách. Dále jsme uspořádali dva závody ve sportovním aerobiku, první z nich byl určen začínajícím dětem, protože se snažíme podporovat všechny děti, které mají o cvičení zájem a cvičení je baví. Druhý závod byl vrcholem aerobikové sezóny, jelikož se jednalo o MČR II. VT gymnastického aerobiku, kterého se účastnilo přes 1 300 závodníků z celé republiky. Pro děti z našeho oddílu jsme uspořádali vlastní závody v soutěžním aerobik master class, které si děti hlavně pořádně užily. V červnu jsme již tradičně podpořili olympijskou nadaci organizací olympijského běhu. Výtěžek ze startovného byl věnován nadaci, která podporuje mladé sportovce ze sociálně slabších rodin.
Netradiční sportovní disciplíny jsme vyzkoušeli u Zadňáku na společné akci Hurá Prázdniny, kterou podpořila i Česká unie sportu.

 

Za každou takovou akcí, každým závodem nebo tréninkem je schováno velké úsilí trenérek, cvičenců, rodičů, dobrovolníků a všech přátel našeho spolku. S velkou pokorou a úctou děkuji všem, kteří nás celý rok podporují, chodí cvičit, pořádají akce a pomáhají nám. Bez vás by to prostě nešlo!

Použitá foto: autorka článku

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se