Strážníci pomáhali při zachování běžného režimu

Strážníci pomáhali při zachování běžného režimu

Dobrovolnice předává nákup strážníkovi. Foto: archiv autora

Velice si vážíme pomoci dobrovolníků, kteří šili roušky nebo pomáhali s nákupy pro seniory. Městská policie po celou dobu koordinovala činnost mezi seniory a nakupujícími v rámci Dobrovolné pomoci. Zachovávala si i nadále svůj běžný režim. I při nouzovém stavu jsme vyjížděli na neshody v rodinách, dopravní nehody, požáry, odchytávali volně pobíhající psy, kontrolovali dodržování vládního nařízení a dalších činnosti s tím souvisejících.

Tímto bych rád poděkoval vedení města, kterému se dařilo zajistit ochranné pomůcky pro strážníky, dále bych poděkoval všem strážníkům, policistům, vojákům, hasičům, celníkům a především všem lidem ve zdravotnictví a také nesmíme zapomínat na prodavačky a spousty dalších profesí, které jsou potřeba v každodenním životě.

Dále bych chtěl poděkovat Pizzerii Al Capone, která složkám IZS poskytovalo 50% slevu a také prodejně BALA na Skaleckém náměstí, kterou provozuje Tan Thai Nguyen, s.r.o., za nabídku občerstvení pro složky IZS. Za výrazné slevy při nákupu jídel bych rád poděkoval také panu Martinu Klikorkovi z řitecké restaurace Panský dvůr a zaměstnancům Kebab house Mníšek pod Brdy.

Děkuji

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se