V sobotu po poledni zazní na Skalce šanson, folk i jazz

V sobotu po poledni zazní na Skalce šanson, folk i jazz

Veronika Spiegelová (třetí zleva) s kapelou Naboso. Foto: archiv Veroniky Spiegelové

V rámci letošní Skalecké pouti vystoupí na Skalce v sobotu 18.7. od 12 hodin zpěvačka VERONIKA SPIEGELOVÁ s kapelou NABOSO.

Koncert se ponese ve znamení šansonu, jazzu a folku v podání současných a bývalých studentů pražských konzervatoří. Diváci se mohou těšit na krásné písně z repertoáru Zuzany Navarové, Hany Hegerové, Radůzy, ale třeba i Duka Ellingtona či Evy Cassidy.

Zpěv Veroniky Spiegelové doprovodí kapela Naboso ve složení: Denisa Ulmanová, Matouš Hron, Matěj Růžička, Honza Košina a Bára Švarcová.

Píseň z repertoátu Radůzy „Nebo, peklo, ráj“ v podání Veroniky Spiegelové a Naboso si poslechněte na YOUTUBE.

„Je to prostě radost, kterou u toho pociťuji. Mám nejraději, když si energie sedne s publikem a kapelou, to pak člověk zažívá extázi. Sice to není tak pokaždé, ale ta radost zpívat pro lidi je tam vždycky. Nesmírně mě baví se před lidmi takhle (hudbou) vyjadřovat, vyvolávat v lidech nějaké emoce a snad je tím i obohacovat. Každopádně to obohacování je určitě vzájemné, pozitivní zpětná vazba od publika mě vždycky neuvěřitelně nabije a dává mi energii do další práce, “ řekla o svém vztahu k hudbě Veronika Spiegelová.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se