Lahůdky DDE sází na čistotu a kvalitu

Lahůdky DDE sází na čistotu a kvalitu

Pány Doležala a Mareše dobrá nálada snad nikdy neopouští

Kdo prochází spodní částí náměstí, tak si jistě všiml úhledného obchodu s lahůdkami i jeho věčně usměvavých majitelů Dušana Doležala a Davida Mareše. Otevřeli teprve letos v květnu, ale za těch pár měsíců už si dokázali získat důvěru a oblibu u zákazníků.

„Po převzetí prostor jsme je museli nejprve kompletně zrekonstruovat, udělali jsme novou kuchyň a zázemí. Původně jsme chtěli otevírat už v březnu, ale kvůli koronaviru a nouzovému stavu jsme mohli otevřít až v květnu,“ uvádí Dušan Doležal.

Pánové vsadili na denně čerstvé potraviny, pestrý sortiment a kvalitní lokální dodavatele. Lahůdky, od salátů přes chlebíčky až po nakládané sýry a zavináče jim dodává malá domácí výrobna z Tmaně. V nabídce mají i vyhlášené davelské uzeniny od Dolejších, které krájí na nářezáku až před zákazníkem. Sladké pečivo zaváží hořovická pekárna. Chléb, rohlíky a housky berou od dobříšského Bedřicha. Sami si vyrábějí čerstvé bagety a plněné tortily. „Balíme i dárkové koše na počkání nebo do druhého dne, obsah je plně na přání zákazníka. Zajišťujeme i obložené mísy a chlebíčky. Všechno je na domluvě. Pokud je to v našich možnostech, tak se snažíme vyjít všem lidem vstříc,“ představuje služby příjemný majitel.

Nedávno tu zavedli teplé snídaně. Pokud máte chuť na lívance s nutelou, míchaná vajíčka nebo teplé párky, zajděte ráno do Lahůdek DDE, otevírají už v 7 hodin. Každý den se vzadu v kuchyni připravuje také vydatná polévka, aby byla k dispozici už po otevření. A protože na přání a chutě svých zákazníků majitelé-kuchaři slyší, tak zavedli pravidelné „dršťkové čtvrtky“. Od 11 hodin je už k dispozici čerstvé hotové jídlo. Zákazník může „na stojáka“ posnídat nebo poobědvat u jednoho ze tří barových stolů, nebo mu ochotné prodavačky zabalí teplé jídlo s sebou. Můžete platit také elektronicky kartou i stravenkami.
Kromě čerstvosti si pánové potrpí na hygienu a čistotu. „Dbáme hodně na hygienu, obchod i zázemí udržujeme v perfektní čistotě. Každý den uklízíme hodinu před otevíračkou a pak ještě po zavíračce,“ dodává na závěr pan Doležal.

Otevřeno mají ve všedních dnech od 7 do 17:30, v sobotu od 8 do 12:30.

Článek je zveřejněn v rámci rubriky PŘEDSTAVUJEME MÍSTNÍ PODNIKATELE.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se