Tiskárna Mníšek nabízí služby firmám i soukromým osobám

Tiskárna Mníšek nabízí služby firmám i soukromým osobám

Pan Jan Havlík převzal tiskárnu po svém otci. Foto: archiv autora

V Rymaňské ulici č. p. 210 funguje už téměř 30 let malá tiskárna, která je neodmyslitelně spjata s mníšeckou rodinou Havlíkových.  Jedná se o rodinné dědictví, které přechází z otce na syna. Byla založena třemi společníky v roce 1991 a navázala na tiskárenskou výrobu, která zde byla provozována od roku 1981. Před 8 lety převzal podnikání Jan Havlík, který zde zákazníkům nabízí kompletní polygrafické služby.

„Hned na jaře, kdy byl vyhlášen nouzový stav, nám klesl obrat o 40 %. Ze dne na den byla zavřena obchodní centra, restaurace, byly zakázány konference, meetingy a další firemní akce, pro které jsme tiskly různé reklamní materiály,“ vysvětluje situaci Jan Havlík a pokračuje: „A letní měsíce bývají na zakázky slabší, takže jsme se z toho propadu ještě zdaleka nedostali.“

Tiskárna se orientuje především na firemní zákazníky, kterým je schopna nabídnout full servis. Grafickými službami počínaje, přes samotnou výrobu až po instalaci. Pro mníšecké provozovny vyráběli např. polepy výloh Kebab House a studia Pretty Visage v Edenu. Vyráběli také reklamní bannery na zábradlí u Billy, na což používají speciální dibondové desky s dlouhou životností.
„Lidé jsou příjemně překvapeni z ceny. A to nejenom drobní zákazníci, ale i firmy. Cenovou politiku máme nastavenou hodně prozákaznicky,“ uvádí Jan Havlík a dodává: „Ušetří navíc i spoustu času, protože nemusí jezdit do Prahy.“ Další z výhod mníšecké tiskárny je rychlost, se kterou zakázku zrealizuje. Stačí jim poslat podklady na e-mailovou adresu a dohodnout přesný termín jejího vyzvednutí.

Kromě podnikatelů nabízí služby i soukromým osobám. Od výroby svatebních oznámení, přes fotoknihy až po v současné době populární kalendáře s fotkami. „Tiskneme také fotky z mobilu na křídový papír. Co se týká digitální produkčního tisku máme zánovní mašinu, která zaručuje špičkovou úroveň a kvalita. Určitě je to lepší, než vyplýtvat vlastní toner na tiskárně doma nebo v kanceláři,“ uzavírá majitel tiskárny.

Jako jedni z mála se mohou pochlubit tím, že nabízejí restaurátorské služby. Otec Karel Havlík je umělecký knihař a má za sebou i zakázky pro Národní galerii nebo Národní muzeum. Jeho umění je vám k dispozici, pokud potřebujete zrestaurovat nebo pevnou vazbou opatřit knihu, ke které máte citové pouto a neradi byste se s ní loučili kvůli jejímu špatnému stavu způsobenému opotřebením.

Pro Tiskárnu Mníšek hovoří kvalita, cena i rychlost spojená s úsporou vašeho času.

Její kompletní nabídku najdete na: www.tiskarnamnisek.cz.

Článek je zveřejněn v rámci rubriky PŘEDSTAVUJEME MÍSTNÍ PODNIKATELE.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se