Hračičkové ozdobili seniorům borovičku

Hračičkové ozdobili seniorům borovičku

Hračičkové s "tetami" pózují před nazdobenou borovičkou

Osm dětí ze skupiny HRAČIČKOVÉ, která od letošního září funguje v nových prostorech na Starém sídlišti, ozdobili svým sousedům, babičkám a dědečkům z Domečku, vánoční stromeček.

S pověšením ozdob na horní větvičky musela vypomoct „teta“

Kvůli přísným epidemiologickým nařízením nemohly děti s „tetami“ vstoupit do areálu mníšeckého domova seniory, ale svou borovičku nastrojili před jeho vstupní bránou. Po pověšení posledních ozdobiček za nimi přišel před bránu Mikuláš s andělem a čertem a za jejich píli je odměnili sladkostmi a plyšáky, které pro ně vlastnoručně vyrobili uživatelé Domečku.

Šikovné děti přišli odměnit Mikuláš s andělem a čertem

„S Domečkem jsme navázali spolupráci po přestěhování z UVRu do Mníšku. Občas s dětmi vyrobíme nějakou drobnost a doneseme ji paní ředitelce, aby s ní potěšila seniory. Naposledy jsme před dvěma týdny udělali adventní kalendář ve tvaru vánočního stromečku. Těšíme se, až se jednou epidemiologická situace umoudří a s dětmi naše nové sousedy navštívíme,“ říká jedna z „tet“ Jolana Maříková.

V listopadu Hračičkové vyrobili parádní adventní kalendář

„Děti nám ozdobeným stromečkem udělaly obrovskou radost. Vystavíme si ho na dvoře a bude našim seniorům zpříjemňovat vánoční svátky,“ pochvaluje si spolupráci ředitelka Domečku Tereza Středová.

A nakonec ještě fotka na památku

Použitá foto: autor článku

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se