Aneta Langerová rozzáří Mníšek písněmi z nového alba

Aneta Langerová rozzáří Mníšek písněmi z nového alba

Aneta Langerová. Foto: Herbert Slavík

Hvězdou letošní Skalecké pouti je ANETA LANGEROVÁ, jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček. V sobotu 24. 7. ji můžete od 14:30 vidět a slyšet, spolu s doprovodnou kapelou, na pódiu v mníšeckém předzámčí.

Během jejího hodinového koncertu nebudou chybět známé písně, jako Voda živá nebo Svatá Kordula.
Na Skalecké pouti také představí písně z nového alba nazvaného Dvě slunce, se kterými rozzáří Mníšek pod Brdy. Následovat Anetu do světa dvou sluncí znamená zaposlouchat se do tónů hudebního časoprostoru duše. Stačí se na chvíli ztišit a zastavit. Stát se tím, kdo pozoruje. Vnímavý pozorovatel v každém z nás se může vydat na cestu fantazie.

„Věřím, že vám nové písně budou dobrými společníky. Každý z příběhů má svou vlastní atmosféru. Ta vás třeba zavede blíž k tišině vlastní duše. Tak jako mne,“

uvádí ke svému novému albu písničkářka.

Obal nového alba Dvě slunce

Aneta Langerová je osobitá česká zpěvačka a hudebnice. Záhy po vítězství v soutěži Česko hledá SuperStar 2004 se stala jednou z nejpopulárnějších českých zpěvaček. Ve snaze o ryzí autenticitu se vydala na cestu k psaní vlastních písní.
Dosud vydala pět řadových alb: Spousta Andělů, Dotyk, Jsem, Na Radosti a Dvě Slunce.

Věnuje se i dalším aktivitám. Téměř deset let byla patronkou projektu Světluška a každý rok pomáhá čistit řeku Sázavu. Ztvárnila hlavní roli ruské básnířky Anny Barkovové v historickém filmu „8 hlav šílenství“. Vyzkoušela si i divadlo. Společně s Martou Kubišovou si notovaly v hudebním představení Touha jménem Einodis, které blíže představilo českou milovnici umění – baronku Sidonii Nádhernou.
O tom, že Aneta ráda tančí jsme se zas mohli přesvědčit v televizní soutěži Stardance.

Píseň “Dvě slunce”, kterou uslyšíte na Skalecké pouti, najdete na YOUTUBE.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se