Restaurace U Benáků si Vás dovoluje pozvat na DOMÁCÍ VEPŘOVÉ HODY, které se konají o víkendu 18. a 19. února 2023.
„Rád bych vás pozval na naše domácí vepřové hody. Můžete se těšit na různé zabijačkové speciality. S nadsázkou lze říct, že všechna jídla jsou, kromě kysaného zelí, naše domácí výrobky,“ zve na gastronomickou akci majitele restaurace Jiří Švec.
V nabídce bude široký výběr zabijačkových specialit (platí až do vyprodání zásob):
- 0,3l Zabijačková polévka s kroupami ……………………………………………………………………… 45 Kč
- 200g Domácí sulc s octem a cibulkou, chléb …………………………………………………………. 69 Kč
- 180g Zabijačkový guláš, domácí špekové knedlíky ………………………………………………. 149 Kč
- 200g Domácí jitrnice s lepenicí ……………………………………………………………………………. 145 Kč
- 300g Marinované pečené koleno s hořčicí, feferonkou a čerstvým křenem………….. 146 Kč
- Cca 1,30 kg Celé pečené koleno s kostí ……………………………………………………………….. 289 Kč
- 220g Domácí prejt s kysaným zelím a vařenými bramborami …………………………….. 145 Kč
- 200g Domácí tlačenka s octem a cibulkou ……………………………………………………………. 69 Kč
Na čepu jsou: Pilsner Urquell světlý ležák a speciál Radegast Hutná 15.
Kuchyně bude otevřena (sobota + neděle): od 10:30 do 20:00
Kromě zabijačkových specialit budou k dispozici i jídla ze stálého jídelního lístku.
Kontakty:
nám. F. X. Svobody 258, Mníšek pod Brdy
Rezervace na tel.: 724 852 350.
E-mail: rezervace@restaurace-u-benaku.cz.
Facebookový profil: ubenaku
