Benefiční koncert pro Aničku vynesl bezmála sedm tisíc korun

Benefiční koncert pro Aničku vynesl bezmála sedm tisíc korun

Organizátoři benefice Tomáš Vágner (vlevo) a Josef Seltner s Aničkou Hlavicovou

Poslední červnovou sobotu se v mníšeckém předzámčí uskutečnil IV. BENEFIČNÍ KONCERT PRO ANIČKU.

Anička je mníšecká rodačka, u které se několik měsíců po narození objevilo vzácné onemocněni, Spinální svalová atrofie, a to hned v nejprogresivnější formě. Protože je upoutaná na vozík a dýchá s podporou plicního ventilátoru, organizují kamarádi a přátelé ve spolupráci se sponzory a partnery benefiční koncert, na její podporu.
Obdobně jako v předchozích letech, se na podiu postupně vystřídalo několik účinkujících. Již tradiční účinkující 008, Raďouch DC a Dead Daniels letos doplnily Blaženka, Pure Olcoholic Punk, Amberlane a AEROSMITH Tribute (Eros Myth EU).
Na náročné přípravě a průběhu benefičního koncertu se také podílela celá řada sponzorů a partnerů, bez kterých by nebylo možné vytvořit nezbytné zázemí jak pro účinkující, tak pro návštěvníky. Hlavním partnerem a sponzorem se stalo město Mníšek pod Brdy. Dalšími partnery a sponzory byly Hard Rock Bar Praha, Skalka Mníšek pod Brdy – Občerstvení, Hostinec U Káji Maříka, Grizzly´s Burger, Pekařství a Cukrářství Jarolímek, Restaurace U Benáků, JSDH Mníšek pod Brdy JPO III, Tiskárna Mníšek a PSS Bohemia. Všem sponzorům a partnerům patří velké poděkování. Bez vzájemné spolupráce, pochopení a koordinace by nebylo možné benefiční koncert uskutečnit. Zvláštní poděkování za přípravu velmi bohaté tomboly, na které se podíleli mj. Ivča Šťastná, Irena Kalužíková, Hana Sklenářová a Škwor.
Úspěchem byl také výtěžek ve výši 6 900 Kč, který byl vložen na sbírkový účet Nadačního fondu Atrofka, který byl založen na podporu Aničky (2601988877/2010).
Velké poděkování patří nejen všem, kteří se na přípravě a organizaci podíleli, ale také všem, kteří se zúčastnili, a společně s Aničkou si benefiční koncert užili. Takže nezbývá věřit, že se na konci června 2023 znovu na benefičním koncertu setkáme.

Ondřej Hlavica (text)
Libor Kálmán (foto)

Blaženka
Raďouch DC
Pure Olcoholic Punk
Amberlane
008
Dead Daniels

AEROSMITH Tribute (Eros Myth EU)

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se