BIOS fit uspořádal Pyžamovou diskotéku

BIOS fit uspořádal Pyžamovou diskotéku

Vánoční období je magický čas plný radosti, pohody a především nezapomenutelných zážitků. Letos jsme se v spolku BIOS fit rozhodli přinést trochu té vánoční magie i do životů našich nejmenších. S blížícím se Štědrým dnem a předvánočním shonem jsme se rozhodli otevřít dveře naší tělocvičny a pozvat všechny malé taneční nadšence, aby s námi sdíleli radost z pohybu a vánoční atmosféru.

Nebyl to jen obyčejný taneční podvečer. Uspořádali jsme ho s láskou a myšlenkou na všechny děti, které milují hudbu a tanec. Naše pozvání se neomezovalo pouze na členy spolku BIOS fit, ale rozšířili jsme ho na všechny, kdo chtěli prožít předvánoční čas trochu jinak. Dveře naší tělocvičny byly otevřeny pro každého, kdo se chtěl vytančit a nechat se unášet vánočními melodiemi.

Naše dvě hodiny tanečního maratonu byly skutečně nezapomenutelné. Děti se mohly vyřádit na tanečním parketu, který jsme pro ně speciálně připravili. A jaké to bylo! Tělocvična na Základní škole Mníšek pod Brdy se proměnila v taneční sál jako z pohádky. Pod miliónem jiskřících světýlek, které jsme pečlivě zavěsili po celém prostoru, se taneční kroky zdály ještě kouzelnější. Dětský smích a radostná hudba naplnily celý prostor a vytvořily dokonalou předvánoční atmosféru.
Nechyběla ani spousta her a aktivit, které jsme pro děti přichystali. Během odpoledne jsme rozdali spoustu odměn a vyzkoušeli několik tanečních i ne-tanečních her, aby si děti odnesli nejen zážitky, ale i malou památku na tento nevšední den. A my všichni jsme se nechali unést duchem Vánoc a oblékli si vánoční pyžama, což dodalo celé akci ještě větší punc neformálnosti a zábavy.

Je krásné vidět, jak děti, obklopené kamarády a novými přáteli, zapomínají na chvíli na všechny starosti a naplno se věnují radostem, které jim tato krásná doba přináší. Srdce nám zaplavovala hřejivá vlna štěstí, když jsme viděli jejich radostné tváře a slyšeli jejich veselý smích.

Na úplný závěr bychom chtěli poděkovat všem, kteří s námi strávili tento nádherný předvánoční čas. Doufáme, že tyto chvíle byly pro vás stejně nezapomenutelné jako pro nás. Ať už jste byli účastníky na parketu nebo jen podporovali své malé tanečníky, bylo nám potěšením sdílet s vámi tyto okamžiky radosti a společenství.

Na závěr bychom rádi všem popřáli krásné a pokojné Vánoce, plné lásky, štěstí a samozřejmě nekonečného množství tančení. Ať vám Vánoce přinesou jen to nejlepší a nechť nový rok je plný dalších tanečních dobrodružství!

Za tým trenérů Nicola Malkusová
Foto: archiv BIOS fitu

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se