Brdský kos oslaví dvacetiny i výstavou

Brdský kos oslaví dvacetiny i výstavou

Populární pěvecká soutěž pro děti a mládež Brdský kos se bude letos konat již podvacáté (19. září 2020). Za svou mnohaletou historii prošla řadou změn a vylepšení, a tak jubilejní 20. ročník slibuje mimořádnou atmosféru.

Součástí letošního ročníku bude také retrospektivní výstava „Brdský kos slaví dvacetiny“, která zmapuje její úctyhodnou a pestrou minulost. A že se máme čím chlubit. Za dvě dekády si soutěž získala již takové renomé, že se do Mníšku každoročně sjíždějí interpreti ze všech koutů České republiky. U soutěžního mikrofonu se za tu dobu vystřídaly již stovky dětí, které svými výkony přesvědčily diváky i porotu o tom, že mají nejen talent, ale především, že zpívají rády a od srdce.

V současnosti shromažďujeme materiály z minulých ročníků, které bychom chtěli pro plánovanou výstavu použít. Proto jsme se rozhodli oslovit veřejnost s žádostí o spolupráci při její příprav.

Vlastníte-li fotografie nebo diplomy z uplynulých ročníků a chtěli byste se o ně s ostatními podělit, rádi si je od vás zapůjčíme a zveřejníme v rámci výstavy zveřejníme.
V tom případě nás prosí kontaktuje na emailu: jana.duskova@mnisek.cz nebo tel.: 318 592 280.

Součástí této mimořádné události můžete být i vy a svou účastí mezi soutěžícími nebo diváky přispět k důstojné atmosféře letošního ročníku Brdského kosa.

Již nyní se můžete přihlásit a být součástí do letošního ročníku.

Vzhledem k nouzovému stavu, který panuje, tak jubilejní 20. Brdský kos vypsal navíc speciální online kategorii.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se