Čtvrtou adventní neděli bude v mníšeckém kostele koncert Zory Jandové a Zdenka Merty

Čtvrtou adventní neděli bude v mníšeckém kostele koncert Zory Jandové a Zdenka Merty

V neděli 19. prosince 2021 se v mníšeckém kostele sv. Václava uskuteční ADVENTNÍ KONCERT v podání Zory Jandové a Zdenka Merty.

Koncert začíná v 16 hodin a spolupořádá ho město Mníšek pod Brdy a místní římskokatolická farnost. Vstupné je dobrovolné.

„Máme v plánu zase přizvat nějaké kamarády. Jména radši sdělovat nebudu, počkáme, co s námi udělá covid nebo různé karantény. Dá se ale říct, že to budou někteří z těch, které Zdenek přizval k natáčení CD. Jsou na něm nejkrásnější melodie z filmů, divadelních inscenací i písničky, které v průběhu padesáti let složil. Hraje je na klavír, k některým přizval špičkové muzikanty, zazpívá i jednu nádhernou písničku, další zpívá Vojta Dyk nebo já a naše Esther. CD je vloženo do knížky s názvem Zdenek Merta u klavíru. Je to zábavné čtení plné zajímavostí nejenom z našeho muzikantského života. To, co nestihneme probrat před publikem na koncertech, si naši příznivci mohou přečíst,“ zve na koncert Zora Jandová.

Potvrzenými hosty jsou v tuto chvíli zpěvačka Esther Mertová, violoncellistka Petra Malíšková a hobojista Vilém Veverka.

Fotografie z loňského Adventního koncertu v mníšeckém kostele najdete na facebooku.

Pořádání akce se bude řešit v souladu s aktuálními vládními a hygienickými nařízeními
a požadovanými podmínkami pro účast na kulturně společenských akcích.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se