Děti si mohou o Skalecké pouti užít zábavnou stezku

Děti si mohou o Skalecké pouti užít zábavnou stezku

Letošní Skalecká pouť nabídne dětským návštěvníkům nově stezku, která je provede naším krásným městečkem.

Od sobotního dopoledne až do nedělního večera (24. – 25. 7.) se bude stezka vinout mníšeckými uličkami, od základní školy až pod Skalku.

Úkoly pro jednotlivá stanoviště pro vás v posledních dnech pilně vymýšlely naše místní spolky, základní i mateřské školy. Těšit se můžete na 19 parádních úkolů, jak pohybových, tak také vědomostních, poučných i super zábavných.

Jak to bude fungovat?
Na každém stanovišti najdete úkol s tajným písmenem, které je potřeba si poznamenat. Každé zadání má i celou mapku stezky, abyste věděli, kudy se máte vydat dále. Až budete mít stezku zvládnutou, z písmenek ze všech úkolů vám vyjde tajné heslo. Nezapomeňte si vzít tužku a kousek papíru, písmenek je celkem 19.
Děti, které toto pouťové heslo nahlásí na infostánku města Mníšek pod Brdy (v sobotu bude stát až do 20 hodin v předzámčí a v neděli ho najdete na Neckyádě u Zadního rybníka od 10 do 16 hodin), dostanou sladkou odměnu. Pokud si nestihnete pro odměnu dojít o víkendu, tak vám ji další týden předají na infocentru v přízemí městského úradu (Dobříšská 56).
Je už na vás, jaké zvolíte pořadí, a kde stezku začnete nebo ukončíte. A i kdybyste neměli chuť na sladkou odměnu, věríme, že stezka zpříjemní vaše procházky městem v průběhu pouti.

Budeme se těšit na vaše postřehy a reakce. Doufáme, že stezka děti i rodiče potěší a stane se tak tradiční součástí Skalecké pouti.

Přejeme hodně zábavy!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se