Farní zahradu rozezní pestrobarevné rytmy

Farní zahradu rozezní pestrobarevné rytmy

Colorful people duo

Poslední červnový pátek se na Farní zahradě uskuteční od 18 hodin koncert COLORFUL PEOPLE DUO.


Colorful people duo tvoří zpěvačka, hudebnice a skladatelka Lenka Novotná a hudebník, skladatel a producent Juraj Holoda.
Vnímají hudbu jiným, pestrobarevným způsobem. Cestují napříč hudebními žánry, protože pochopili, že každý styl vyjadřuje určité pocity, náladu, emoce, které se samozřejmě mění. Hudba a tanec jsou pro ně spojené nádoby, navzájem se ovlivňující tak, že jedna nemůže existovat bez druhé. Z pohybu a rytmu totiž vzniká melodie, která se dále harmonizuje, a tak vzniká hudba.

“Každá píseň, kterou píšeme, vychází z našich hlubokých zážitků v tomto nekonečném prostoru života,“ hovoří sami o své tvorbě.

Autorské texty si píší buď sami, nebo je pro ně tvoří zkušených textařů. Zpívají anglicky, česky, slovensky a někdy i portugalsky.

Vstupné je dobrovolné.

Občerstvení na místě zajistí pojízdná kavárna Plecháček.

Colorful People tvoří česko-slovenská dvojice multižánrových hudebníků a skladatelů, kteří se seznámili v době studia na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze. Jejich vášeň pro latinskoamerickou hudbu je zavedla až do daleké Brazílie. Pobyt na karnevalu v Rio de Janiero byl pro ně jedním z nejsilnějších zážitků.

Ukázku z jejich tvorby si můžete poslechnou na YOUTUBE.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se