Již tuto sobotu se můžete těšit na akci Rozloučení s létem v Rymani s bohatým programem pro celou rodinu – ZRUŠENO

Již tuto sobotu se můžete těšit na akci Rozloučení s létem v Rymani s bohatým programem pro celou rodinu – ZRUŠENO

Fotografie z vystoupení služebních koní MP hl. města Prahy (2021)

Je nám to líto, ale akce ROZLOUČENÍ S LÉTEM, která se měla konat v sobotu 20. 8., byla z důvodu vytrvalého deště ZRUŠENA.
Prostor obecního hřiště v Rymani je navíc kvůli dešti bohužel už pod vodou.

———————————————————————————————————

Srdečně vás zveme do Rymaně na Rozloučení s létem, které se uskuteční v sobotu 20. 8. 2022 na obecním hřišti (cestu na hřiště přehledně označíme). Přijďte si vychutnat jedinečnou atmosféru tradiční sousedské akce pro celou rodinu, letos jsme si na programu dali opravdu záležet.

Společně s Městem Mníšek pod Brdy, dobrovolnými hasiči, fotbalisty z FC Žízeň Rymaně a jezdeckým klubem Kalista připravujeme bohatý program pro děti i dospělé. Můžete se těšit na ukázku výcviku služebních psů a koní Městské policie hl. města Prahy. Dobrovolní hasiči předvedou jeden ze svých cvičných zásahů a rymanští fotbalisté připraví zábavné pohybové hry pro děti. Děti se dále mohou těšit na skákací hrad a představení plné kouzel! Zajímavé bude také vypouštění poštovních holubů. Na závěr celé akce nám k příjemnému sousedskému posezení zahraje známá kapela Holokrci.

Po celou sobotu bude pro veřejnost otevřena expozice drobných zvířat. Děti se budou moci svézt na koni. Mnohé potěší prezentace poznatků zkušeného místního včelaře, pěstitele kaktusů a sedláka. Jako každý rok bude možné během přehlídky zakoupit chovná zvířata, domácí med a také kaktusy. Přichystáme pro Vás chutné občerstvení a u dětí tolik oblíbenou tombolu.

Akce se koná za štědrého finančního přispění Města Mníšek pod Brdy.

Těšíme se na vás v příjemném vesnickém prostředí a na shledanou v Rymani!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se