Magdaléna, o. p. s. bude provozovat nový volnočasový klub pro děti a mladé lidi

Magdaléna, o. p. s. bude provozovat nový volnočasový klub pro děti a mladé lidi

Městské kulturní středisko je na adrese Na Oboře 610

V dubnu zahájí činnost volnočasový odpolední klub pro děti a mladé lidi ve věku 9 až 19 let. Ti tak získají prostor pro smysluplné trávení volného času. Také budou moci využít příležitost probrat své aktuální problémy, nebo prožívané situace, ale i případné hledání východisek z nepříznivých situací. Program budou připravovat zkušení lektoři z Centra primární prevence Magdaléna, o. p. s. Volnočasový klub bude umístěn ve zrekonstruované klubovně v MKS V Lipkách. Zahajovací akce pro děti proběhne v pondělí 17. dubna od 14:00 do 17:00.

Klub bude otevřen každé pondělí od 14:00 do 17:00. Program bude zaměřený na různá aktuální témata. Pokud se návštěvníci klubu nezapojí do programu, mohou se věnovat i dalším aktivitám. Za vstup do klubu se nebude nic platit, ani nebude nutné chodit pravidelně. Jedná se o otevřený prostor a navštívit jej může kdokoli ze zmíněné věkové skupiny.

 A protože v dubnu slavíme Mezinárodní den sladkostí, můžete se na našem prvním setkání těšit na témata spojená s jídlem a zdravým životním stylem se sladkou tečkou na závěr. 

Volnočasový klub je součástí projektu Podpora komunitně vedeného místního rozvoje v regionu MAS Hřebeny, díky kterému v Mníšku pod Brdy vzniká víceúčelové centrum pro komunitní život ohrožených dětí a mládeže, rodičů, seniorů a dalších skupin s rizikem sociálního vyloučení.

 V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na koordinátorku volnočasového klubu Lucii Hegerovou na emailu hegerova@magdalena-ops.cz.

Za Magdalénu, o. p. s. Lucie Hegerová, vedoucí Centra primární prevence

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se