Mníšecká radnice pořádá charitativní koncert pro Ukrajinu

Mníšecká radnice pořádá charitativní koncert pro Ukrajinu

Město Mníšek pod Brdy vás zve na charitativní koncert pro Ukrajinu, který se uskuteční v neděli 13. března 2022 v předzámčí od 13:30.

Během koncertu se na pódiu vystřídají: Tomáš Klus, Jaroslav Hutka, Andrea Tögel Kalivodová, Zora Jandová, Esther Mertová, Jolana Szajewska, Tereza & Karlos, kapely Blaženka, 008, V.I.T. Band, MUDr. Faker, Madam Royal, žáci ZUŠ Řevnice (pobočka Mníšek pod Brdy) a další.
S programem pro děti vystoupí na začátku akce kouzelník Martin Kellman.

Elektřinu pro potřeby koncertu poskytuje zdarma Pekařství a cukrářství Jarolímek, s.r.o.

Dobrovolné vstupné a výtěžek z občerstvení budou poukázány na transparentní účet zřízený městem Mníšek pod Brdy na pomoc Ukrajině: 60038-388055349/0800.

„Ráda bych vás všechny pozvala na charitativní koncert pro Ukrajinu, který pořádáme ve spolupráci s účinkujícími umělci. Oslovili jsme především místní hudebníky a mám velkou radost, že naši výzvu bez zaváhání přijali. Peníze, které během koncertu vybereme, poukážeme na transparentní účet města založený speciálně na pomoc Ukrajině. Následně budou peníze využity na pomoc uprchlíkům, nebo zaslány přímo na Ukrajinu. Těší mě, že alespoň tímto způsobem můžeme přispět na pomoc lidem, kteří jsou válečnými událostmi bezprostředně zasaženi,“ zve na koncert mníšecká starostka Magdalena Davis.

Děkujeme, že přijdete a podpoříte dobrou věc!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se