Na staré motorce procestovali 4 kontinenty

Na staré motorce procestovali 4 kontinenty

Kateřina Kadlusová a její partner František Nykl na své cestě potkávali sympatické lidi. Foto: Kateřina Kadlusová

Nikdy předtím nedojeli na motorce dál než do Švýcarska, nikdy předtím neopustili hranice Schengenu. I přesto se Kateřina Kadlusová a František Nykl na jaře 2016 vyhoupli do sedla staré motorky Brambory neohroženě se vypravili na cestu kolem světa.

Během své 560 dní trvající pouti projeli 29 zemí na 4 kontinentech. Ujeli při tom asi 90 000 km a spálili na 6 500 litrů benzínu. Jaké to je zabalit si svých pár švestek, vyhoupnout se do sedla a po dobu roku a půl s motorkou brázdit svět? A ještě ke všemu v páru?

Neváhejte a přijďte si poslechnout veselé historky, které během své cesty kolem světa na Bramboře tihle dva blázni nasbírali!
S oběma cestovali se můžete potkat ve středu 11. září 2019 od 19:30 v útulném prostředí kavárny Malý mnich.

Bramborou nazvali cestovatelé motocykl BMW R1150GS vyrobený koncem roku 2002, který prošel vcelku bizardními úpravami. Foto: Wayaway.cz

Pozor!
Kavárna má omezenou kapacitu. Vstupenky na přednášky lze rezervovat emailem na adrese: pavlina@malymnich.cz nebo telefonu: +420 777 295 577. Rezervace se uvolňují 5 minut před začátkem přednášky.

Aby nedocházelo k rušení programu přednášek, není možné objednávat občerstvení v jejich průběhu. Poslední objednávky lze uskutečnit nejpozději 15 minut před začátkem. Děkujeme za pochopení.

Vstupné na besedu je 35 Kč

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se