Poslední srpnová sobota bude v Mníšku patřit kapele Beatles

Poslední srpnová sobota bude v Mníšku patřit kapele Beatles

V sobotu 27. srpna 2022 si na své přijdou všichni milovníci legendární kapely Beatles. Od 18 hodin na ně na farní zahradě (nám. F. X. Svobody 38) čeká koncert s názvem BEATLES VE FRAKU v podání smyčcového kvartetu YOLO.

Smyčcový kvartet filharmoniků YOLO vystoupí ve složení: Alexander Hledík (I. housle), Jan Drbohlav (II. housle), Evžen Konstantinov (viola) a Anežka Kyselková (violoncello).

Filharmonici zahrají nejslavnější melodie skupiny Beatles. Uslyšíme „barokní“ aranže písní Yesterday, Hey Jude, All You Need Is Love, Here Comes The Sun, A Hard Day´s Night, Help a mnoha dalších.

Vstupné na koncert je dobrovolné.

Yolo kvartet se mníšeckému publiku představí již podruhé. Před rokem zahráli na farní zahradě nejslavnější hity legendární kapely QUEEN.

YOLO kvartet vznikl jako projekt mladých profesionálních hudebníků se vztahem nejenom ke klasické hudbě, ale i k žánrům, které nejsou obvykle se smyčcovým kvartetem spojovány. Díky spolupráci s talentovanými aranžéry jsou tedy na jeho repertoáru skladby nejenom z oblasti klasické hudby, ale zastoupeny jsou i rock, pop, jazz nebo aranže filmové hudby.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se