Přijďte za muzikou a podpořte Aničku

Přijďte za muzikou a podpořte Aničku

Aničce Hlavicové je 21 let a bydlí s rodiči v Mníšku

Poslední červnovou sobotu se v mníšeckém předzámčí koná od 13 hodin v pořadí již III. BENEFIČNÍ KONCERT PRO ANIČKU. Získané finance ze vstupného a tomboly Anička využije na asistenční služby a kompenzační pomůcky.

Na koncertě vystoupí následující účinkující:

Všichni účinkující samozřejmě vystoupí bez honoráře.

Vstupné na místě: 300 Kč, držitelé ZTP průkazu a děti do 15 let zdarma.

I letos bude součástí programu tombola, která bude opravdu bohatá. Veškerý výtěžek z prodeje tomboly bude věnován Aničce.
Velkou měrou do ní přispěla skupina ŠKWOR (trička, batohy, náramky a další drobnosti, ale také knihy, které sama vydala).
Dalším sponzorem tomboly je pražírna kávy FIERY BEAN z Otrokovic,
Dále se můžete těšit na výhry nejcennější a to jsou věci ručně vyrobené. Velikou měrou přispěje svými originálními výrobky Ivča Šťastná (náramky, přívěsky a dalších krásné věci). V neposlední řadě v tombole budou i výrobky od Aničky Hlavicové.
Do tomboly přispěly také vystupující kapely.

Johny Rose vystoupil už na I. Benefičním koncetu pro Aničku v roce 2019

Kdo je Anička a proč právě pro ni připravujeme benefiční koncert?

Aničce Hlavicové je 21 let, bydlí v Mníšku pod Brdy a je odkázaná na pomoc rodičů. Ještě jí nebyl ani rok, když jí lékaři diagnostikovali spinální svalovou atrofii. Jedná se o onemocnění s velmi špatnou prognózou, které vyžaduje celodenní péči. Není schopna samostatně dýchat, odkašlávat, sama se pohybovat anebo přesunovat.
Navzdory osudu se Anička snaží vést aktivní život a studuje vysokou školu. Kromě školy ráda sportuje. Hraje boccia, což je míčový sport vycházející z pétanque. Oblíbenou, ale náročnou aktivitou je cestování, kdy si musí s sebou vézt veškeré nezbytné vybavení pro svou léčbu, jako jsou plicní ventilátor, odsávačka nebo náhradní zdroj. Celodenní péči zajišťuje hlavně maminka. Stará se o ni trpělivě a s láskou.

Stejně tak nebude chybět ani domácí kapela 008

V rámci 1. ročníku koncertu, který se konal před dvěma lety na Skalce, přispěli diváci na konto nadace Atrofka krásných 18 400 Kč. Druhý ročník musel být kvůli koronavirové krizi pořadateli zrušen. Letošní ročník se organizátoři přesunuli do travnatého prostoru mníšeckého předzámčí, aby byli lidem blíž.

Překonáme vybranou částku z roku 2019? Záleží jen na nás. Přijďte se zaposlouchat do kvalitní muziky a zároveň přispět na dobrou věc.

Děkujeme všem.

Partneři akce: město Mníšek pod Brdy, kapela 008, DJ Roxtar, Hard Rock Bar Praha, Škwor, Big Hard, Junek film, Hostinec U Káji Maříka, Grizzly’s Burger, SDH Stříbrná Lhota, Fiery Bean, Atrofka, Dášenka a Tomáš Vágnerovi, Michaela Mikovcová, Eva Farníková, Rudolf Němec.

Více informací najdete na FACEBOOKOVÉM PROFILU AKCE.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se