Scénické čtení romantického bestselleru v podání herců Věry Hollé a Pavla Oubrama pobaví v Pavilonu

Scénické čtení romantického bestselleru v podání herců Věry Hollé a Pavla Oubrama pobaví v Pavilonu

V pondělí 17. dubna se v mníšecké kavárně a bistru Tady & Teď koná od 20:00 stand-up představení s názvem DOBRÝ PROTI SEVERÁKU.

Emmi Rothnerová chtěla přes internet zrušit předplatné časopisu Like. Kvůli překlepu ale její e-mail dostane Leo Leike. Protože Emmi mu dál posílá e-maily, upozorní ji Leo na její omyl. Začne tak nezvyklá korespondence, jakou lze vést jen s osobou naprosto neznámou. Na tenkém ostří mezi absolutním neznámem a nezávaznou intimitou se oba víc a víc sbližují, až si nakonec musí nevyhnutelně položit otázku: snesly by milostné city, které rozkvetly v e-mailech, osobní setkání? A co by se stalo, kdyby ano?

Autorem knihy Dobrý proti severáku je rakouský spisovatel a novinář Daniel Glattauer (Gut gegen Nordwind, 2008). Jedná se o moderní a vtipnou variaci na epistolární román (román v dopisech). Romantická zápletka je pochopitelně živnou půdou pro projekt LiStOVáNí, jehož cílem je představit divákům všech generací zajímavé knihy neotřelou formou tzv. scénického čtení.

Účinkují herci Jihočeského divadla Věra Hollá a Pavel Oubram.

Cena vstupenek je 170 Kč/kus a můžete je zakoupit v kavárně a bistru Tady & Teď (v hotovosti) nebo na Pokladně městského úřadu (v hotovosti i kartou). A neváhejte s nákupem, kapacita míst je omezena!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se