Štrůdl už po osmnácté i premiérově

Štrůdl už po osmnácté i premiérově

Festival v letošním roce začne netradičně a poprvé v jeho historii mimo území Mníšku pod Brdy. V pátek 7. 9. 2018 ve 20 hodin v zahradě památníku Karla Čapka ve Staré Huti u Dobříše. A to představením Válka s mloky kladenského divadla V.A.D. Pevně doufáme, že počasí bude přát a povede se adaptaci této známe Čapkovy hry v zahradě pod otevřenou oblohou uvést.

Druhý den, tedy 8. 9. od 10 hodin bude akce pokračovat již tradičně v prostorách farní zahrady v Mníšku pod Brdy. K vidění bude například pohádka Malý pán, která je inspirovaná stejnojmenným animovaným loutkovým filmem, nebo Baron Prášil divadla TOY MACHINE. Dopoledne se bude tvořit spolu s dobříšskou výtvarnicí Danielou Doubkovou, která v rámci festivalu otevře i malou výstavu svých prací. A s hudebním žánrem beatbox nás krátce seznámí jeden z předních českých beatboxerů Dozer.

Ani letos nebude chybět občerstvení, které zajistí Ludvíkova kavárna. Těšte se na báječnou kávu, čaj, a hlavně na čerstvý jablečný ŠTRŮDL!

Takový báječný program bychom nemohli připravit bez řady podporovatelů. Díky patří zejména městu Mníšek pod Brdy a společnosti L-stav za finanční podporu. Oáze a farnosti Mníšek za azyl. Společnosti J.J.DARBOVEN a Ludvíku Forstereviczovi za provoz kavárny. Památníku Karla Čapka a Městské knihovně Dobříš za pomoc s představením Válka s mloky. A též Tiskárně Mníšek za tisk plakátů .
Děkujeme vám!

Kdo se chcete naladit, podívejte se na fotografie z loňského ročníku festivalu. Zároveň
v případě nepříznivého počasí sledujte Facebookovou událost pro více informací o konání festivalu.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se