V Clubu EF bude nadupaný rockový koncert

V Clubu EF bude nadupaný rockový koncert

Mezi účinkujícími bude také Whiplash

V sobotu 2. března se v mníšeckém CLUBU EF koná od 19:30 koncert tří kapel.

Během večera vystoupí:

  • 008 (punk rock, Mníšek pod Brdy)
  • Raďouch DC (folk punk, Řevnice)
  • Whiplash (rock, Mníšek pod Brdy)


Vstupné je dobrovolné.

Představení účinkujících:

Skupina 008 vznikla v roce 2011. V té době kapela intenzivně zkoušela jak cover písně, tak i svou vlastní tvorbu. První veřejný koncert odehráli 27. 8. 2011 v Mníšku pod Brdy u Zadního rybníka. V roce 2012 nahráli své první album s názvem Svět kolem nás. O rok později měla kapela premiéru na Skalecké pouti.
Kapela koncertuje především v klubech a na menších festivalech ve středních Čechách a Praze. V roce 2017 dělali předkapelu skupině Škwor na Mníšeckých slavnostech piva. V letech 2019 až 2023 zahráli na čtyřech Benefičních koncertech pro Aničku.


RAĎOUCH DC je baskytarista a frontman bývalé pražské punkové kapely Daily Coffee, která byla na scéně v letech 2012 až 2020. Po rozpadu kapely se rozhodl pokračovat sólově a na jaře roku 2020 představuje songy, původně ryze punkové, v akustické podobě na prvních klubových koncertech či menších festivalech.


WHIPLASH se na hudební scéně objevili poměrně nedávno. Frontmanem kapely a zároveň zpěvákem a hráčem na bicí je teprve 14letý Matyáš Frinta! Basovou kytaru obstarává jeho otec Miroslav Frinta, na kytaru hraje František Linhart. Whiplash se profilují jako Metallica revival.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se