V Mníšku se uskuteční 19. ročník rodinného festivalu Štrůdl

V Mníšku se uskuteční 19. ročník rodinného festivalu Štrůdl

Festival zahájí kladenské divadlo V.A.D.

Spolek ROREJS vás opět zve, tentokráte již na 19. ročník rodinného festivalu ŠTRŮDL. Ten vás a hlavně vaše děti potěší divadelními pohádkami, koncertem, tvůrčí dílnou i divadelním představením pro dospělé publikum.

Festival v letošním roce začne v pátek 6. 9. 2019 ve 20 hodin v prostorách farní zahrady v Mníšku pod Brdy. A to představením Píseček kladenského divadla V.A.D. Pevně doufáme, že počasí bude přát a povede se tuto vtipnou autorskou hru, o výchově dětí a mezilidských vztazích, v zahradě pod otevřenou oblohou uvést. V případě špatného počasí se odehraje v přilehlém sálku.

Sobotní program odstartuje brněnské divadlo KUFR.

Druhý den, tedy 7. 9. od 10 hodin bude akce pokračovat ve stejném prostoru. Dopoledne se bude opět tvořit spolu s dobříšskou výtvarnicí Danielou Doubkovou. Z divadel bude k vidění například představení výtečného brněnského divadla Kufr s prvky nového cirkusu, nebo oblíbené divadlo Anička a letadýlko s hrou Vivi tady nebydlí. Posledním divadelním kusem je Werichova Královna Koloběžka 1 v úpravě a podání místního sousedského divadla Křoví.

Především děti se mohou těšit na divadélko ANIČKA A LETADÝLKO.

Festival letos v sobotu v podvečer ukončí skupina Fekete Seretlek, hudební produkce s prvky divadla a kabaretu. Skupina se nechává inspirovat, využívá a míchá, zpracovává a proměňuje tradiční lidové motivy a písně z celého světa a přetváří je v nové originální tvary a kompozice. Akordeon, violoncello, trumpeta, kontrabas, housle, cajon a pět hlasů. Šest hudebníků a zároveň herců, absolventů různých ročníků pražské DAMU.

Místní sousedské divadlo KŘOVÍ předvede Werichovu Královnu Koloběžku I.
Program letošního festivalu zakončí uskupení FEKETE SERETLEK.

Ani letos Vás neochudíme o občerstvení, které zajistí Ludvíkova kavárna. Těšte se na báječnou kávu, čaj, a hlavně na čerstvý jablečný ŠTRŮDL!

Festival by nemohl vzniknout bez finančního příspěvku města Mníšek pod Brdy a společnosti L-STAV. A též podpory spolku Oáza, společnosti J. J. Darboven. Plakáty laskavě vytiskla Tiskárna Mníšek.

Děkujeme všem.

 

Použitá foto: archív autora

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se