V Pavilonu bude pohádka (nejen) pro ukrajinské děti

V Pavilonu bude pohádka (nejen) pro ukrajinské děti

Ve středu 8. června 2022 se velkem sálu Pavilonu koná od 16 hodin edukativní hudebně-divadelní pořad ROK ČESKÝCH PÍSNIČEK, ANEB ČESKY HEZKY, VESELE A RYCHLE nejen pro ukrajinské rodiny s dětmi.

Rok českých písniček, aneb učíme se česky
Divadelní pořad pro všechny děti, ale i rodiče, jehož hlavním cílem je seznámit ukrajinské děti zábavnou formou s češtinou a českou kulturou. České děti se také můžou naučit pár ukrajinských slov a písniček.
K představení je i zpěvníček v obou jazycích.
Součástí programu jsou české lidové písně s živou hudbou a veselé loutkové představení „Hrrr na draka.“ Drak byl odedávna v pohádkách symbolem války a utrpení.
My bychom tímto představením rádi dětem všeho věku i rodičům dodali naději, že i něco tak velkého, silného a zlého jako je třeba ten drak může být nakonec poraženo!
Představení připravují a hrají skvělí loutkoherci a muzikanti: Jakub Hojka a Tomáš Běhal (Toy Machine)
Hudební a jazyková spolupráce: Vojtěch Frank
Produkce a spolupráce Dana Radová

Рік чеської пісні, або ми вчимо чеську
Театралізована програма для всіх дітей, а також для батьків, головна мета якої – познайомити українських дітей у розважальній формі з чеською та чеською культурою. Чеські діти також можуть вивчити кілька українських слів та пісень.
Також є збірник пісень обома мовами для виконання.
У програмі чеські народні пісні з живою музикою та веселий ляльковий спектакль «Хрр на драконі». Здавна в казках дракон був символом війни і страждань.
Цією виставою ми хочемо дати дітям різного віку та батькам надію, що навіть щось таке велике, сильне та зле, як дракон, врешті-решт можна перемогти!
Вистави готують і виконують чудові лялькарі та музиканти: Якуб Хойка та Томаш Бегал (Іграшкова машина)
Музична та мовна співпраця: Vojtěch Frank
Виробництво та кооперація: Dana Radová

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se