V Pavilonu budou mít děti Kouzelné Vánoce

V Pavilonu budou mít děti Kouzelné Vánoce

V neděli 10. prosince se ve velkém sálu Pavilonu koná od 10 hodin pořad KOUZELNÉ VÁNOCE.

Pořadem pro dětičky provází dva andílci, kteří připravují Vánoce. Je plný koled a milého povídání o tradicích. To vše je pojato hravou formou, aby zaujali i ty nejmenší děti.
Děti s andílky nazdobí stromek, zahrají na nástroje jako Vánoční kapela, zažijí koulovačku, jako andílci zatančí a pomocí kouzelného sněhu si můžou přát i ta nejtajnější přání.
A jelikož bez pohádek si Vánoce nelze představit, uslyší i krásnou píseň z pohádky Na Vlásku. A také tradiční koledy jako „Nesem vám noviny“, „Štědrej večer nastal“, „Světové Vánoce“, Rolničky“ a další.

Hrají a zpívají: Jana Koutová a Jaroslav Beneš.

Vstupné je dobrovolné.

Představení účinkujících:


Jana Koutová absolvovala Pražskou konzervatoř v oboru populární zpěv. Působila v Divadle Semafor (Lysistráta, Kytice ), v divadle Goja (muzikály Bídníci a Miss Saigon), s operetkou Růže z Argentiny (v roli Juanity) po boku Jana Přeučila nebo Jiřího Štědroně navštívila za 10 let nejedno české či moravské město. Byla také přední vokalistkou Hany Zagorové a Petra Rezka. Svým zpěvem doprovází také Standu Hložka nebo další osobnosti naší populární scény. Hraní a zpívání pro děti se věnuje od roku 2011. Nyní zpívá v Hudebním divadle Karlín (Dracula, Carmen, Čas Růží nebo Legenda jménem Holmes).
Za svou hlavní činnost považuje zpívání v kapele Jaroslava Uhlíře.

Jaroslav Beneš prošel souborem Bambini di Praga. Vystudoval zpěv na Konzervatoři Jaroslava Ježka. Dále 14 let působil v Divadle Semafor, dodnes zpívá v Hudebním divadle Karlín (Hello Dolly, Addams Family, Carmen, Lucie, Legenda jménem Holmes, Čas růží, Polská krev a další). V Divadle Hybernia hrál v muzikálu Přízrak z Londýna (role hospodského). V tomto divadle dostal i krásnou roli Vodníka Kvačka v rodinném muzikálu Kapka medu pro Verunku. Od té doby se více objevovuje v pohádkových pořadech. S kolegyní Janou Koutovou vytvořil nespočet pořadů pro děti ale i dospělé.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se