V Pavilonu se slavily Kouzelné Vánoce

V Pavilonu se slavily Kouzelné Vánoce

Andělé rozezpívali a roztančili velký sál Pavilonu

O druhé adventní neděli čekal na menší děti v Pavilonu hudebně-taneční dárek. Z nebeských výšin k nim sestoupily tři pohádkové bytosti, aby je potěšily: Anděl, Andělka a mini Andělka Elinka.

Začala příjemná hodinka plná vánočních písniček, tanečků a dovádění. Andělé dětem připomněli, že k vánočním zvykům patří také koulovačka a vzápětí s nimi spustili bitvu sněhovými koulemi (malými molitanovými míčky).
Protože jsou Vánoce také o dárcích, rozdali Andělé všem v publiku kouzelný sníh, aby se jim vyplnila všechna přání. Oznámili dětem, že u nás sice nosí dárky Ježíšek, ale v jiných zemích to jsou například i zvířata jako velbloud (Sýrie), koza (Norsko) nebo velký krab (Polynésie). Následovala píseň „Světové Vánoce“ z dílny Svěráka a Uhlíře, ve které se mimo jiné upozorňuje, aby „Eskymáci nedávali dětem pod stromeček harpuny, protože je to nebezpečné.“
Andělé si postupně děti zvali na pódium, aby jim pomohly ozdobit stromeček a sestavit vánoční kapelu. Společně se zpívalo a tančilo na koledy „Pásli ovce Valaši“, „Štědrý večer nastal“, „Rolničky, rolničky“ nebo novější „Vánoce, Vánoce přicházejí“.
Závěr obstarala diskotéka, při které se společně děkovalo rodičům (Cohenův hit Hallelujah v českém překladu).

Při velmi hravém a muzikálním představení utekl čas jako voda a děti i rodiče si vskutku Kouzelné Vánoce báječně užili.

Další fotografie najdete na mníšeckém facebookovém profilu.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se